connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ολοκληρώνεται σήμερα το 100% Hotel Show με πρωταγωνιστές τους αρχιτέκτονες και τα μεγάλα ξενοδοχεία

Η τρίτη ημέρα του 100% Hotel Show χαρακτηρίστηκε -όπως και οι δύο προηγούμενες- από υψηλή επισκεψιμότητα, και στοχευμένες επαφές ανάμεσα στις εταιρείες που συμμετέχουν στην έκθεση και τους ξενοδόχους και αρχιτέκτονες που την επισκέφθηκαν με στόχο να ενημερωθούν και να δημιουργήσουν νέες συνεργασίες.

Επίσης, τα Workshops του 100% Hotel Show σημείωσαν και πάλι υψηλή επισκεψιμότητα, επισφραγίζοντας τον επιμορφωτικό χαρακτήρα της έκθεσης.

Η έκθεση 100% Hotel Show ολοκληρώνεται σήμερα στο Mec Παιανίας, και η τελευταία ημέρα είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένη στους αρχιτέκτονες και τα μεγάλα ξενοδοχεία. Αφ’ ενός το πρόγραμμα των Workshops την καθιστά ως “Architect’s Day”, καθώς είναι αποκλειστικά προσανατολισμένο σε θέματα αρχιτεκτονικής και design, και αφ’ ετέρου για τα ξενοδοχειακά στελέχη η Δευτέρα είναι παραδοσιακά η ημέρα που επιτυγχάνεται υψηλής ποιότητας networking και αποτελεσματική διερεύνηση νέων συνεργασιών.

Το Πρόγραμμα των σημερινών Workshops:

  • Προσβασιμότητα στα ξενοδοχεία: Ο ρόλος κλειδί του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού & design για ένα φιλικό προς τον άνθρωπο ξενοδοχείο.
  • Greek Architects Abroad: Η ιστορία πίσω από τα ξενοδοχειακά έργα και την πορεία των Elastic Architects.
  • Case Study | Linea Special: Η καινούρια σειρά διακοπτών με πρωτότυπο και κομψό σχεδιασμό για 1η φορά στην Ελλάδα από τη Vimar.
  • “Η Αρχιτεκτονική της Στατικής”, και ο ρόλος της στην ανακαίνιση παλιότερων και υφιστάμενων κτιρίων.
  • Yacht Design: Η επόμενη ημέρα του yachting και πώς επηρεάζει την ξενοδοχειακή ανάπτυξη.

Πάρε την Πρόσκλησή σου εδώ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 100% Hotel Show 2022.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*