connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η δεύτερη ημέρα του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε – Τι θα δείτε σήμερα!

Η δεύτερη ημέρα του 100% Hotel Show ολοκληρώθηκε, με σταθερά μεγάλη προσέλευση στοχευμένου κοινού και με την εξαιρετική επιτυχία που γνώρισαν τα Ξενοδοχειακά Workshops

Για ακόμη μια μέρα, την εντυπωσιακή είσοδο του 100% Hotel Show πέρασε ένας πολύ μεγάλος αριθμός επισκεπτών, αποτελούμενος από στοχευμένες κατηγορίες επαγγελματιών, που πραγματοποίησαν ουσιαστικές επαφές με τους εκθέτες.

Παράλληλα, τα 100% Hotel Workshops, παρουσιάζοντας 8 διαφορετικές θεματολογίες ομιλιών αλλά και case studies, πρόσφεραν πλούσια, επίκαιρη και πρακτική πληροφόρηση στους εκατοντάδες θεατές που τα παρακολούθησαν.

Το 100% Hotel Show σας περιμένει και σήμερα στο Mec Παιανίας, έως τις 8.00 το βράδυ!

Μη χάσετε:

  1. Τα εντυπωσιακά περίπτερα των εκθετών, που φέτος ακολουθούν μια νέα δομή και είναι διαμορφωμένα με ιδιαίτερο concept.
  2. Τις ειδικές ζώνες conceptual booth, που παρουσιάζουν επιλεγμένα υλικά και προϊόντα, με μοναδικό design και εφαρμογή σε ξενοδοχειακούς χώρους με αναβαθμισμένη αισθητική.
  3. Τα ξενοδοχειακά Workshops, που καλύπτουν ένα μεγάλο εύρος θεμάτων, από τις νέες επενδύσεις και τη διαχείριση ξενοδοχείων, μέχρι τη βιωσιμότητα και την εύρεση προσωπικού.

Πάρε την Πρόσκλησή σου εδώ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 100% Hotel Show 2022.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*