connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

100% Hotel Show: 8 σημαντικές πληροφορίες για την επίσκεψή σας

Το 100% Hotel Show ανοίγει τις πόρτες του για το κοινό την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στο MEC Παιανίας και αυτές είναι οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε για να οργανώσετε καλύτερα την επίσκεψή σας.

  1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00, και οι εκπρόσωποι των εταιρειών που συμμετέχουν θα είναι εκεί και θα περιμένουν να σας συναντήσουν. Δείτε τη λίστα των Εκθετών, εδώ.
  2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των 100% Hotel Design Awards, ενώ στις 20:00 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.
  3. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00, και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριό σας πατώντας εδώ.
  4. Αν έχετε κάνει ήδη προεγγραφή, παρακαλούμε κατεβάστε το Badge Εισόδου πατώντας εδώ.
  5. Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πατώντας εδώ, μπορείτε να εξασφαλίσετε ραντεβού με τους εκθέτες που σας ενδιαφέρουν, σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί.
  6. Σε περίπτωση που έχετε παραλάβει την 100% Members Card, παρακαλούμε να την επιδείξετε στην είσοδο της έκθεσης στο ειδικό booth των 100% Hotel Show Members.
  7. Οι θέσεις για τα 100% Hotel Workshops είναι περιορισμένες. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.
  8. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.

Πάρε την Πρόσκλησή σου εδώ.

Δήλωσε συμμετοχή στα Workshops εδώ.

Εγγράψου σαν επισκέπτης εδώ.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 100% Hotel Show 2022.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*