connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ο Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκης Δυναμικά Παρών στη Philoxenia 2022

Ο Τουριστικός Οργανισμός Θεσσαλονίκης (ΤΟΘ) δηλώνει δυναμικά παρών στην 37η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia με ποικιλία προγραμματισμένων events και δράσεων.

Κατά τη διάρκεια της Philoxenia 2022, στο Stand 22, Περίπτερο 13 όπου θα φιλοξενείται ο ΤΟΘ, θα προβάλλεται κάθε μία ώρα η μίνι ταινία ντοκιμαντέρ με τίτλο “Τουρίστας στην πόλη μου” που δημιούργησε ο οργανισμός σε συνεργασία με τον globetrotter Ευτύχη Μπλέτσα.

Παράλληλα, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος, θα παρουσιάσει τις κύριες τουριστικές τάσεις και το προφίλ τουριστών της Θεσσαλονίκης , προτείνοντας δράσεις μάρκετινγκ και branding.

Η εκδήλωση με τίτλο “Θεσσαλονίκη- Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον” θα πραγματοποιηθεί στο Open Stage της Philoxenia περίπτερο 13 στις 10 το πρωί.

Μπορείτε να δείτε τους ομιλητές και το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης είναι αστικός μη κερδοσκοπικός οργανισμός και αποτελεί τον επίσημο τουριστικό φορέα της πόλης με κύρια αποστολή, ανάμεσα σε άλλα, :

  • Τη διαφήμιση και τουριστική προώθηση του Νομού Θεσσαλονίκης στην Ελλάδα και το εξωτερικό.
  • Τη διαμόρφωση της Τουριστικής ταυτότητας – Branding της Θεσσαλονίκης.
  • Την κατάρτιση και εφαρμογή στρατηγικού σχεδίου για την ανάπτυξη του τουρισμού του Νομού.

Η Philoxenia 2022 θα διεξαχθεί από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης  με Τιμώμενη Χώρα την Αρμενία και Τιμώμενη Περιοχή τον δήμο Ηρακλείου Κρήτης και τη συμμετοχή  235 εκθετών.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*