connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ο CapsuleT συμμετέχει με 13 startups τουρισμού στην Philoxenia 2022

Ο CapsuleT Travel & Hospitality Accelerator – μια πρωτοβουλία του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΞΕΕ) – με χαρά ανακοινώνει τη συμμετοχή του στην Philoxenia 2022, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ 18 και 20 Νοεμβρίου 2022 μαζί με 13 startups του.

Ο Καλύτερος Επιταχυντής στη Νότια Ευρώπη για το 2022 συμμετέχει για μία ακόμη φορά στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού της Θεσσαλονίκης με δικό του περίπτερο (Pavilion 13 – Stand C7), έχοντας μαζί του τις 9 ομάδες του 5ου κύκλου Προγράμματος Επιτάχυνσης, καθώς και 4 ακόμα startups από προηγούμενους κύκλους, δίνοντάς σε όλες την ευκαιρία να επικοινωνήσουν τα προϊόντα/υπηρεσίες τους και να διασυνδεθούν με εκπροσώπους του τουρισμού.

Οι ομάδες του 5ου κύκλου είναι:

  • cellarhopping – ένα B2B marketplace που συγκεντρώνει υπηρεσίες αποκλειστικά οινοτουρισμού & γαστροτουρισμού και απευθύνεται σε ταξιδιωτικές εταιρίες και ξενοδοχεία.
  • Deliverback – μια δωρεάν ηλεκτρονική υπηρεσία για τα ξενοδοχεία που δίνει λύση στην αποτελεσματική διαχείριση των Lost & Found αντικειμένων.
  • Estbnb – μια πλατφόρμα που διευκολύνει τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να μετατρέψουν το σπίτι τους σε επενδυτικό όχημα.
  • Inteligg – μια εταιρεία που μέσα από το εργαλείο c- BEMS προσφέρει στις τουριστικές επιχειρήσεις μια προηγμένη λύση ενεργειακής διαχείρισης κτιρίων.
  • Kalimera – μια ψηφιακή πλατφόρμα που συνδυάζει έναν ταξιδιωτικό οδηγό, ένα σύστημα online κρατήσεων και ένα δίκτυο προμηθειών.
  • Open Calls – ένα mobile app ταιριάσματος χρηστών με σκοπό την από κοινού συμμετοχή τους σε τοπικές δραστηριότητες και εκδηλώσεις.
  • orbito travel – μια διαδικτυακή ταξιδιωτική πλατφόρμα αποκλειστικά για ταξιδιώτες με κινητικά προβλήματα.
  • Star Sleep –  μια πλατφόρμα όπου μπορείς να κλείσεις μια διανυκτέρευση σε ένα κρεβάτι πολυτελείας σε ανοιχτό χώρο στη φύση.
  • Workntour – μια διαδικτυακή πλατφόρμα που συνδέει ταξιδιώτες με οικοδεσπότες στον τουρισμό  στηριζόμενη στην ανταλλακτική οικονομία.

Ο CapsuleT  μέσα από το περίπτερο του στοχεύει να φέρει σε επαφή τους επισκέπτες της “Philoxenia 2022” με το όραμα, τη φιλοσοφία και τις δράσεις του, αλλά και με τις σύγχρονες τεχνολογικές λύσεις τουρισμού που έχουν δημιουργήσει οι startups του.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού Philoxenia.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*