connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στρατηγική συνεργασία της Nelios με την OTA Insight

H Nelios και η OTA Insight ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη βελτίωση της παραγωγικότητας, των πωλήσεων και της ανταγωνιστικότητας των πελατών τους. Βάση της συνεργασίας αποτελεί η μελέτη των δεδομένων που προσφέρει η πλατφόρμα της OTA Insight και η εκμετάλλευση αυτών, στη διαμόρφωση πιο στοχευμένων εφαρμογών digital marketing, από την ομάδα της Nelios.

Πρόκειται για την κορυφαία πλατφόρμα rate shopper που παρέχει πρωτοποριακές και ολοκληρωμένες business intelligence λύσεις για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις. Η παρουσία της OTA Insight είναι ισχυρή σε όλο τον κόσμο αφού υποστηρίζει περισσότερα από 55.000 ξενοδοχειακά καταλύματα σε 168 χώρες μέσω της συλλογής δεδομένων και πληροφοριών που σχετίζονται με την τιμολογιακή πολιτική του καταλύματος, την παρακολούθηση του ανταγωνισμού του, τον έλεγχο rate parity, αλλά και στοιχείων demand analysis σε πραγματικό χρόνο!

«H Nelios κατέχοντας τη θέση του market leader στην ελληνική αγορά στην online προώθηση ξενοδοχείων με στόχο την προσέλκυση απευθείας κρατήσεων, αναζητά συνεχώς νέους τρόπους ποιοτικής αναβάθμισης των υπηρεσιών της. Μέσα από αυτή τη συνεργασία αποκτάμε ένα νέο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ενισχύοντας τις πηγές από τις οποίες αντλούμε δεδομένα για τη λήψη περισσότερο στοχευμένων αποφάσεων ως προς τη διαχείριση του διαφημιστικού budget των πελατών μας», δηλώνει σχετικά ο CEO της Nelios, Δημήτρης Σερίφης.

«Για την OTA Insight η συνεργασία αυτή αναδεικνύει την υπεραξία της πλατφόρμας μας. Όλο το Business Intelligence που παρέχουμε στους πελάτες μας έχει πραγματικά ουσία μόνο όταν αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διαμόρφωσης στρατηγικών αποφάσεων για το ξενοδοχείο. Το digital marketing αποτελεί το next big think για τον ξενοδοχειακό κλάδο και πολλά από τα δεδομένα της πλατφόρμας μας βρίσκουν εξαιρετική εφαρμογή στο πεδίο αυτό», δηλώνει o CEO της OTA Insight, Sean Fitzpatrick.

Οι δύο εταιρείες για να παρουσιάσουν στην πράξη τι ακριβώς σημαίνει για τον ξενοδόχο αυτή η συνεργασία, διοργανώνουν δωρεάν online event την Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022, ώρα 16:00, όπου όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα οφέλη που μπορούν να αποκομίσουν από αυτό το φιλόδοξο joint venture!

Εγγραφείτε δωρεάν εδώ → https://event.gotowebinar.com/event/73471274-182b-47e9-9334-b2bfa9d3f9ae

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*