connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Νέο πρόγραμμα Corporate Traveler από την VLM Travel

Η Vlm Travel, έχοντας χρόνια παρουσίας στο χώρο και εμπειρία στο B2B corporate travel, ξεκίνησε το 2022 με νέα προγράμματα και υπηρεσίες για επιχειρήσεις.

Οι εταιρείες που θα θελήσουν να μπουν στο πρόγραμμα Corporate Traveler, θα έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν στα στελέχη και τους εργαζόμενους τους έκπτωση ως και 8% σε καταλύματα, activities και transfers.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν τα επαγγελματικά τους ταξίδια μέσα από τη πλατφόρμα https://bookings.vlmtravel.com/

“Είμαστε πολύ χαρούμενοι που εγώ και η ομάδα μου ετοιμάσαμε νέα πράγματα και υπηρεσίες όχι μόνο για μεμονωμένους ταξιδιώτες αλλά και για εταιρείες και επαγγελματίες. Το 2022 θα είναι έτος προσαρμογής και θέλουμε να είμαστε δίπλα στις εταιρίες που αρχίζουν ξανά τα ταξίδια τους,” αναφέρει στο Greek Travel Pages (GTP) ο κύριος Σάββας Βλάμης, ιδιοκτήτης του Vlm Travel.

Σε μια εποχή που το ταξίδι αρχίζει ξανά και οι επιλογές είναι αμέτρητες, η Vlm Travel είναι εδώ για να προσφέρει αξιόπιστες επαγγελματικές λύσεις ταξιδιού αλλά και να επιβραβεύσει τους εργαζόμενους των συνεργατών της.

Η εταιρεία προσφέρει τις εξής υπηρεσίες για επαγγελματικά ταξίδια:

– Κράτηση ξενοδοχείων σε όλο το κόσμο

H Vlm Travel μπορεί να προσφέρει λύσεις διαμονής ανάμεσα σε 480.000 ξενοδοχεία και βίλλες.

– Κράτηση ακτοπλοϊκών και αεροπορικών εισιτηρίων

H Vlm Travel μπορεί να βρει το ιδανικό ακτοπλοϊκό και αεροπορικό εισιτήριο στις ημερομηνίες και ώρες που επιθυμεί ο πελάτης.

– Transfer & Tours

H Vlm Travel προσφέρει υπηρεσίες transfer και tours ακόμα και VIP σε πάνω από 40 προορισμούς.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα Corporate Traveler θα βρείτε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
Eleftheria has worked for several financial newspapers, magazines and websites during the past 19 years. Between 2004 and 2014 she worked as a radio producer, reporter and presenter for the Greek and English language program of “Athina 9.84 FM”. She also has hands-on experience in the MICE industry.

Add your comment

*