connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Nespresso Professional: Η ολοκληρωμένη εμπειρία καφέ διαθέσιμη και στο ξενοδοχείο

Με μια κούπα καφέ, η Nespresso Professional ξεκινά το ταξίδι της γεύσης, της ποιότητας, της καινοτομίας και της βιωσιμότητας για ένα καλύτερο μέλλον

Η Nespresso Professional νοιάζεται και θέλει να φροντίζει για όλα και κυρίως για τους επαγγελματίες του ξενοδοχείου

Με γνώμονα την εξαιρετική ποιότητα, η σειρά Nespresso Professional Origins αποτελείται από καφέδες μοναδικής προέλευσης από τοπικούς καλλιεργητές καφέ από διάφορα μέρη του κόσμου όπως η Ινδία, η Γουατεμάλα, η Βραζιλία και το Περού.

Τα αρωματικά στοιχεία αυτών των καφέδων είναι διακριτά και συνδέονται άμεσα με τις χώρες προέλευσής τους, καθώς και με τους καλλιεργητικούς τρόπους, τη συγκομιδή και την επεξεργασία. Έτσι, η Nespresso Professional δίνει υπεραξία στον καφέ που οι ξενοδόχοι προσφέρουν στους καλεσμένους τους μαζί με τη μοναδική ποιότητα, άρωμα, γεύση και νέες εμπειρίες, γνωρίζοντας τους την ιστορία και τον καλλιεργητή πίσω από κάθε γουλιά καφέ που απολαμβάνουν.

Η Nespresso Professional θέλει να ξεπερνά όλα τα πιθανά προβλήματα της εποχής και των συνθηκών της αγοράς, καινοτομώντας και προσφέροντας συνεχώς νέες προτάσεις όπως ο νέος οργανικός καφές Peru Organic

Ο Peru Organic αποτελεί έναν νέο καφέ μοναδικής προέλευσης. Είναι ο πρώτος καφές Nespresso πιστοποιημένος ως βιολογικός και ο πρώτος καφές Nespresso που προέρχεται 100% από το Περού που αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς υψηλής ποιότητας βιολογικού καφέ παγκοσμίως. Μοναδική γεύση και ένα αρωματικό προφίλ λουλουδιών και φρούτων!

Η Nespresso Professional παρουσιάζει δύο νέες ποικιλίες καφέ που δημιουργήθηκαν ειδικά για συνταγές με γάλα: τον Bianco Delicato και τον Bianco Intenso.

Οι έρευνες έδειξαν ότι το 75% όσων πίνουν καφέ επιλέγουν συνταγές με γάλα. Οι ξενοδόχοι μπορούν τώρα να δημιουργήσουν τις «λευκές» συνταγές καφέ ποιότητας barista απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού από έναν έντονο Cortado σε ένα βελούδινο Cappuccino ή Latte.

Η Nespresso Professional επενδύει στην υψηλή τεχνολογία με τις καινοτόμες μηχανές Nespresso ώστε να δίνεται ζωή σε κάθε εκλεκτή ποικιλία καφέ που ετοιμάζεται.

Μέσα από τη σειρά μηχανών Zenius, Gemini, Aguila και Momento με την απαράμιλλη αισθητική, την υψηλή αξιοπιστία, την αποτελεσματικότητα και την χρηστικότητά τους, οι ξενοδόχοι σίγουρα θα βρουν αυτήν που ταιριάζει στις ανάγκες της επιχείρησής τους. Άλλωστε η  Nespresso Professional είναι συνεχώς δίπλα τους, από την επιλογή της μέχρι την παράδοση, την εκμάθηση λειτουργίας της αλλά και την συντήρηση, την αντικατάσταση, το σέρβις και την τεχνική υποστήριξη.

Η Nespresso Professional σέβεται τον άνθρωπο, βελτιώνοντας τον βιοπορισμό των καλλιεργητών και των κοινοτήτων τους. Μειώνει το ρίσκο της αγοράς και της νομισματικής αστάθειας, προστατεύοντας το βιοπορισμό τους και εξασφαλίζοντας για αυτούς προνομιακές τιμές. 

Φροντίζει για το περιβάλλον και και τους ξενοδόχους που επιθυμούν να κάνουν πιο «πράσινο» το ξενοδοχείο τους, υπακούοντας στις νέες ανάγκες και της εποχής αλλά και των ευαισθητοποιημένων πλέον πελατών τους.

Η βιωσιμότητα βρίσκεται στην καρδιά όλων όσων δημιουργεί, όπως:

  • Ανακύκλωση του αλουμινίου των καψουλών και του καφέ. Οι ξενοδόχοι απλά συλλέγουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλές στον χάρτινο κάδο ανακύκλωσης που έχουν ήδη παραλάβει από την εταιρεία με την παραγγελία τους και όλα τα άλλα τα αναλαμβάνει η Nespresso Professional.
  • Σε όλες τις κάψουλες χρησιμοποιεί αέναα ανακυκλώσιμο αλουμίνιο που μπορεί να αποκτήσει δεύτερη ζωή μετά τη χρήση του.
  • Κομποστοποιεί τον καφέ των χρησιμοποιημένων καψουλών που χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα.
  • Έχει μειώσει το ανθρακικό αποτύπωμα και δεσμεύεται, ότι η κούπα Nespresso θα έχει ουδέτερο ανθρακικό αποτύπωμα έως το 2022.
  • Επεκτείνει τη δενδροφύτευση μέσα και γύρω από τις φυτείες καφέ, για να αντισταθμίσει τις εναπομείνασες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα σε συνεργασία με τις ΜΚΟ Rainforest Alliance και PUR project. 
  • Σεβεται τους φυσικούς πόρους και γι’ αυτό:

α) το σύστημα Nespresso χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα καφέ, ενέργειας και νερού που χρειάζεται για κάθε κούπα καφέ, ώστε να μην σπαταλούνται ανώφελα κατά την προετοιμασία,
β) το σύστημα καφέ σε μερίδες διασφαλίζει, ότι όσος καφές προετοιμάζεται, τόσος καταναλώνεται,
γ) οι μηχανές
Nespresso χρειάζονται λίγο χρόνο για να ζεσταθούν και είναι εξοπλισμένες με αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης/αναμονής, μειώνοντας την κατανάλωση ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*