connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Νέες υπηρεσίες από τα συστήματα της HotelAvailabilities

Η HotelAvailabilities είναι το πρώτο channel manager στην Ελλάδα που δίνει την δυνατότητα στους επαγγελματίες φιλοξενίας να δημιουργήσουν και να διαχειριστούν τις προσφορές τους στην Expedia μέσω του λογαριασμού τους στο channel manager.

Τα είδη των προσφορών που υποστηρίζονται είναι:

• Προσφορά Πολλαπλών Διανυκτερεύσεων
• Προσφορά Τελευταίας Στιγμής (Same day)
• Προσφορά Έγκαιρης Κράτησης (Early booking)
• Βασική Προσφορά
• Προσφορά Περιορισμένου Χρόνου

Έχοντας ήδη ενσωματώσει τις προσφορές της Booking.com αλλά και της Airbnb, ολοκληρώνοντας και τις προσφορές της Expedia, δίνεται η δυνατότητα στους επαγγελματίες να οργανώσουν όλες τις καμπάνιες προώθησης με προσφορές μέσω του channel manager.

Ο Θωμάς Πούλιος ο Founder της HotelAvailabilities δήλωσε:

“Εμείς στην HotelAvailabilities δεν θέλουμε να προσφέρουμε απλά μία ακόμη υπηρεσία αλλά μία συνολική λύση στην διαχείριση των Online συστημάτων κρατήσεων. Για αυτόν τον λόγο, προσπαθούμε συνεχώς να δίνουμε νέες λειτουργίες στον ξενοδόχο για να μπορεί να έχει την βέλτιστη απόδοση της online αγοράς και την αποτελεσματικότερη λειτουργία όλων των καναλιών πώλησης. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύξαμε και την λειτουργία της κεντρικής δημιουργίας και διαχείρισης των προσφορών στα κανάλια όπως η Booking.com, η Expedia και η Airbnb. Δεσμευόμαστε στην συνεχή ανάπτυξη νέων λειτουργιών ώστε να στηρίζουμε και να διευκολύνουμε την δουλειά του ξενοδόχου, σε μία δύσκολη εποχή.”

To HotelAvailabilities, το πρωτοποριακό, Ελληνικό σύστημα διαχείρισης καναλιών πώλησης ξενοδοχειακού αποθέματος (online booking), προσφέρει εκείνα τα βασικά χαρακτηριστικά και τις δυνατότητες, οι οποίες βοηθούν τους ξενοδόχους να διαχειρίζονται την online διανομή αποτελεσματικά και γρήγορα.

Το HotelAvailabilities Channel Manager με περισσότερα από 680 καταλύματα στην Ελλάδα, παρέχει το πιο εύκολο στην διαχείριση σύστημα διαχείρισης καναλιών πώλησης, αλλά και μία πληθώρα καναλιών διανομής και πώλησης, περισσότερα από 70 τέτοια συστήματα ώστε το κατάλυμα να καλύπτει το μέγιστο της αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*