connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Hotellisense παρουσιάζει τις υπηρεσίες της σε Ελλάδα και εξωτερικό

Ο Co-founder and Commercial Director της Hotellisense Γιώργος Καραθανάσης στο 5ο International Hospitality Forum στην Αθήνα.

Ο Co-founder and Commercial Director της Hotellisense Γιώργος Καραθανάσης στο 5ο International Hospitality Forum στην Αθήνα.

Η Hotellisense παρουσίασε πρόσφατα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της σε σημαντικές εκθέσεις της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Η Hotellisense, τον Νοέμβριο συμμετείχε στην διεθνή έκθεση WTM στο Λονδίνο, καθώς και στην Philoxenia στην Θεσσαλονίκη, στο 5ο International Hospitality Forum και στην Xenia στην Αθήνα, όπου είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με ξενοδόχους και να τους δώσει χρήσιμες συμβουλές για το πώς μπορούν να φέρουν περισσότερους πελάτες στα ξενοδοχεία τους, να κάνουν τη διαμονή τους πιο ξεχωριστή και να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους αξιοποιώντας στο μέγιστο τα data τους.

Η Hotellisense είναι μια cloud SaaS hotel analytics πλατφόρμα που βοηθά τους decision-makers ξενοδοχείων, οποιουδήποτε μεγέθους (μεμονωμένων ή αλυσίδων) να αναλύουν τα δεδομένα βασικών συστημάτων των ξενοδοχείων τους και να λαμβάνουν γρήγορες, στοχευμένες αποφάσεις για την αύξηση των εσόδων, εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο, χρήμα και πόρους.

Δεκάδες έτοιμα διαδραστικά dashboards, ειδικά σχεδιασμένα για ξενοδοχεία, οπτικοποιούν τη συνδυαστική ανάλυση δεδομένων από τα συστήματα PMS και POS σε πραγματικό χρόνο και βοηθούν τους ξενοδόχους να λάβουν performance insights πολύ γρήγορα και χωρίς βοήθεια από το τμήμα IT και χωρίς να χρειάζεται να γνωρίζουν προγραμματισμό.

Κάνοντας κλικ σε αυτά τα διαδραστικά dashboards οι ξενοδόχοι μπορούν να εμβαθύνουν την ανάλυση των δεδομένων τους σε πραγματικό χρόνο, να ανακαλύψουν τάσεις και μοτίβα, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία του ξενοδοχείου τους και να λάβουν γρήγορες αποφάσεις για να παρέχουν μία ολιστική εμπειρία διαμονής και να αυξήσουν την απόδοση και την ανταγωνιστικότητά του.

Η πλατφόρμα είναι οργανωμένη σε modules, ώστε οι Hotel Owners, Hotel Managers, Sales & Marketing, Reservations Managers, Revenue Managers και F&B Managers να μπορούν να βρουν εύκολα τα dashboards εκείνα που θα τους βοηθήσουν στο ρόλο τους. Η Hotellisense μπορεί να υλοποιήσει γρήγορα ένα ή και περισσότερα νέα δυναμικά dashboards προσαρμοσμένα σε επιπλέον ανάγκες ενός ξενοδοχείου.

Υπάρχει έτοιμη διασύνδεση με τις κορυφαίες πλατφόρμες PMS και POS ξενοδοχείων και στα σχέδια είναι να υλοποιηθούν επιπλέον διασυνδέσεις και με άλλα βασικά συστήματα ξενοδοχείων, όπως τα ERP και HR ώστε να προσφέρεται στους ξενοδόχους η δυνατότητα να μπορούν να έχουν την ανάλυση σε πραγματικό χρόνο όλων των βασικών τους δεδομένων (έσοδα, κέρδη, κόστος κ.λπ.) σε μια πλατφόρμα.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 212 213 3783 ή επισκεφθείτε το website της Hotellisense εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*