connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

People Hospitality: Λύσεις με υψηλή τεχνογνωσία για ξενοδοχειακά projects

Η επιτυχία ενός ξενοδοχειακού project μέσα σε ένα διαρκώς αυξανόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον είναι σίγουρα μια δύσκολη υπόθεση. Ειδικά αυτή την δύσκολη εποχή της πανδημίας του Covid19 όπου οι χρονιές που ακολουθούν θα είναι σταυρόλεξα για δυνατούς λύτες.

Με την προσπάθεια αύξησης της πληρότητας αλλά και των τιμών για τις επόμενες χρονιές να είναι αναγκαιότητα για όλα τα ξενοδοχεία, η συνεργασία με ειδικούς που θα μπορούν να κάνουν την διαφορά είναι επιβεβλημένη.

Με βάση αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες ο Αλέξανδρος Κατσόπουλος και ο Νίκος Ιωάννου μαζί με την Ομάδα της People of The World ένωσαν τις δυνάμεις τους σε μια μονάδα παροχής εξειδικευμένων υπηρεσιών προς τα ξενοδοχεία. Η εμπειρία 30 ετών στο tour operating και στις ηλεκτρονικές πωλήσεις ενώνεται με την πολυετή εξειδικευμένη γνώση του online intelligence και του price yielding , φτιάχνοντας ένα μείγμα που δημιουργεί πραγματικά αποτελέσματα.

People Hospitality έρχεται να δώσει λύσεις με υψηλή τεχνογνωσία από ανθρώπους της αγοράς με μετρήσιμα αποτελέσματα. Αναπτύσσει τις απευθείας πωλήσεις με dynamic pricing πολιτική, προσαρμοζόμενη καθημερινά στα δεδομένα και ενισχύει την εξωστρέφεια με διαχείριση των ηλεκτρονικών πωλήσεων και ανάπτυξη συμβολαίων με tour operators.

Διαθέτει τις πλέον εξελιγμένες ιδιόκτητες υποδομές για να δημιουργεί ιστοσελίδες με βάση την πιο εξελιγμένη τεχνολογία και να ενσωματώνει μηχανές κρατήσεων και channel manager με μεγάλη δυνατότητα διανομής.

Δραστηριοποιείται στο revenue και yield management φροντίζοντας την πώληση του κατάλληλου δωματίου στον κατάλληλο πελάτη, στην καλύτερη τιμή και βρίσκεται δίπλα στους ξενοδόχους για την διαχείριση της φήμης τους, σε όλες τις ηλεκτρονικές σελίδες αξιολόγησης.

Βελτιστοποιεί τις διαδικασίες και αναλύει τις μονάδες κόστους για σωστή διαχείριση των πόρων σημειώνοντας σημαντική μείωση εξόδων.

Η αποστολή της People Hospitality είναι, με σύγχρονο τρόπο ανάλυσης και προσέγγισης, βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία της, να βοηθήσει στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων της ξενοδοχειακής μονάδας.

Η ευελιξία που προσφέρει με ανταγωνιστικά πακέτα υπηρεσιών απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες κάθε καταλύματος, δίνει την δυνατότητα σε κάθε ξενοδοχείο να μπορεί να έχει μια επαγγελματική υψηλού επιπέδου υποστήριξη με διαχειρίσιμο κόστος και πολλαπλάσια αποτελέσματα.

Με μια εξαιρετική σχέση κόστους-κέρδους μόνο και μόνο από τη δυνατότητα one stop shop που περιλαμβάνει από την οργάνωση των ηλεκτρονικών πωλήσεων, e-commerce & distribution, τις πωλήσεις και τα συμβόλαια, sales and contracting, την δυναμική αναπροσαρμογή και την απόδοση των τιμοκαταλόγων, rate yielding καθώς και την ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία της αύξησης της υπεραξίας, revenue management.

Η βάση της τεχνολογικής ανάπτυξης που προσφέρει η People Hospitality έρχεται και από υπηρεσίες συμπληρωματικές αλλά ιδιαίτερα σημαντικές όπως η δημιουργία σύγχρονων ιστοσελίδων, web design, και οι υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων, webhosting, σε ιδιόκτητους servers με την μέγιστη ασφάλεια και λειτουργικότητα και με πολύ χαμηλό κόστος.

Η People Hospitality έρχεται επίσης να δώσει κάτι παραπάνω και σε επίπεδο στρατηγικής ανάπτυξης, στο σχεδιασμό της ξενοδοχειακής δομής και οργανωτικής διάρθρωσης. Μια σωστά δομημένη οργανωτική διάρθρωση είναι η βάση για την δημιουργία μιας αποτελεσματικής λειτουργίας που θα μπορεί να απελευθερώσει τις απαραίτητες δυνάμεις για την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας.

Σύγχρονη προσέγγιση των διαδικασιών και έμφαση στις προτεραιότητες προστιθέμενης αξίας είναι ο τρόπος που ανανεώνει την συμβολή του ανθρώπινου δυναμικού και ξεχωρίζει τις στατικές από τις δυναμικές σε ανάπτυξη ξενοδοχειακές ιδέες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο συμμετέχουν οι κτηριακές δομές και η αναβάθμισή τους με σκοπό να υπηρετήσουν την ανταποδοτικότητα της επενδυτικής ενέργειας ως μέρος στρατηγικών τακτικών προς την ολοκλήρωση ενός κεντρικού στόχου: Την ανάπτυξη και εξέλιξη της ξενοδοχειακής εμπειρίας.

Η συμβολή της People Hospitality έχει ως κεντρική στρατηγική την εξάλειψη της σπατάλης πόρων και την μείωση του κόστους με αντίστοιχη αύξηση της ποιότητας των παρερχομένων υπηρεσιών.

Η βιώσιμη διαχείριση των πόρων μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και δημιουργεί την απαραίτητη οικονομική επιτυχία ως μηχανισμό επανεπένδυσης με σκοπό την αειφόρο ανάπτυξη ως αέναη διαδικασία.

Με σεβασμό στον πελάτη, επαγγελματισμό και συνέπεια, αρχές που είναι η βάση της φιλοσοφίας της.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την People Hospitality πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*