connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η BookOnlineNow υποδέχεται το 2021 με νέα καινοτόμα εργαλεία

Η χρονιά που πέρασε δημιούργησε σίγουρα πολλές προκλήσεις σε όλη την οικονομική δραστηριότητα της χώρας και ιδίως στον τουριστικό κλάδο.

Παρόλα αυτά, η BookOnlineNow κατάφερε να αναπτυχθεί εδραιώνοντας τη θέση της ως μια απο τις κορυφαίες λύσεις direct booking engine καταλυμάτων τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πεντακόσια είκοσι τρία νέα καταλύματα ήρθαν να προστεθούν στο πελατολόγιο της εταιρείας που πλέον αγγίζει τα 4.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως (Ελλάδα και 47 χώρες). Καταλυτικός παράγοντας στην ανάπτυξη της BookOnlineNow μέσα σε μια περίοδο παγκόσμιας κρίσης αποτέλεσε ο εκμοντερνισμός της αισθητικής και των λειτουργιών της μηχανής.

Νέα εργαλεία και υπηρεσίες ήρθαν να προστεθούν στο ήδη πολύ ισχυρό λειτουργικό της μηχανής κρατήσεων αναδεικνύοντάς την σε πρώτη επιλογή των ξενοδόχων ως αναφορά στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων τους. 

Σας παρουσιάζουμε μερικές από τις νέες λύσεις που η BookOnlineNow ενσωματώνει στη μηχανή κρατήσεων, έτσι ώστε να βοηθήσει τους επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου να αυξήσουν τα απευθείας έσοδά τους:

BookOnlineNow Package Deals

Με την νέα υπηρεσία Package Deals, η BookOnlineNow δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να δημιουργούν και να προσφέρουν στους πελάτες τους καινοτόμα “Πακέτα Διαμονής”. Τα πακέτα αυτά μπορούν να ισχύουν για συγκεκριμένες ημερομηνίες και να περιλαμβάνουν διαμονή+εσωτερικές (πχ. spa, special dinner) ή εξωτερικές (πχ.daily tours, yachting) δραστηριότητες.

BookOnlineNow B2B Suite

Η BookOnlineNow συνδέεται με ταξιδιωτικούς πράκτορες (Travel Agents, Wholesalers etc) από όλο τον κόσμο, οι οποίοι μέσω της πλατφόρμας B2B Suite έχουν την ευκαιρία να κάνουν απευθείας κρατήσεις σε πραγματικές τιμές και διαθεσιμότητα σε όλα τα ξενοδοχεία παγκοσμίως που χρησιμοποιούν την μηχανή της.

Νέος τύπος συνεργασίας BookOnlineNow – Google Hotel Ads

H BookOnlineNow σε συνεργασία με την Google προσφέρει την υπηρεσία Google Hotel Ads με το μοντέλο CPA (Cost per Acquisition), ή, με άλλα λόγια και συνηθέστερα στη γλώσσα του ξενοδοχείου, προμήθεια ανά κράτηση.

Πιο αναλυτικά, τώρα με τη χρήση του Google Hotel Ads:

  • Η χρέωση προμήθειας γίνεται πλέον ανά επιβεβαιωμένη κράτηση
  • Η χρέωση προμήθειας γίνεται βάση ημερομηνίας αναχώρησης
  • Μη έγκυρες κρατήσεις (ακυρωμένες, ψεύτικες, μη εμφάνισης ή οποιουδήποτε άλλου τύπου) δεν χρεώνονται.

BookOnlineNow Marketing Suite

Η ΒΟΝ Marketing Suite περιλαμβάνει ένα σύνολο εργαλείων που στοχεύουν στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων και την βελτιστοποίηση της Μετατροπής (conversion rate).

Τα εργαλεία αυτά επιδιώκουν την άμεση αλληλεπίδραση με τον επισκέπτη με τελικό σκοπό να τον πείσουν να κάνει απευθείας κράτηση.

Τα εργαλεία αυτά συνοψίζονται στα παρακάτω:

 Price Check Tool– Εργαλείο το οποίο εμφανίζει τη καλύτερη διαθέσιμη τιμή του booking engine και των καναλιών χωρίς να χρειαστεί ο επισκέπτης να φύγει από το ιστότοπό σας

 Banners & Widgets– Εργαλεία που πείθουν τον πελάτη να ολοκληρώσει την κράτησή του από το booking engine σας

▪ Book Direct Pop Up Banner (for first time visitors)

▪ Members Club & Book Direct Rewards Banner

▪ Why Book Direct Widget

▪Online Booking Engine Exit Intent Banner and Secret Deals.

Η BookOnlineNow υποδέχεται δυναμικά και με αισιοδοξία τη νέα χρονιά και υπόσχεται την ανάπτυξη περισσότερων υπηρεσιών και εργαλείων που θα βοηθήσουν τους ξενοδόχους και να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις τους αλλά και να διαχειριστούν καλύτερα την επιχείρησή τους.

Μείνετε συντονισμένοι!

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*