connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Αυτή την Παρασκευή ξεκινάει το 100% Hotel Show 2018

Photo credit: Georg Roske

Photo credit: Georg Roske

Μια εντυπωσιακή είσοδος μεταξύ τεχνολογίας και design περιμένει τους επισκέπτες του 100% Hotel Show, προσκαλώντας τους σε ένα σκηνικό εικονικής πραγματικότητας αλλά και διαδραστικής συμμετοχής στα Hotel Design Awards.

Η άφιξη στο 100% Hotel Show αποτελεί πάντα μια ιδιαίτερη έκπληξη για το κοινό, αφού κάθε χρονιά η ομάδα παραγωγής της έκθεσης φροντίζει να αναδιαμορφώνει την είσοδο του MEC Παιανίας με έναν εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτή την Παρασκευή, το 100% Hotel Show ανοίγει τις πύλες του, δίνοντας μια εντελώς διαφορετική εμπειρία στους επισκέπτες του, αφού θα τους καλωσορίζει σε μια φουτουριστική ατμόσφαιρα μεταξύ Virtual Reality και Ξενοδοχειακού Design.

Σε συνεργασία με το αρχιτεκτονικό γραφείο Aspasia Taka architects, η είσοδος του MEC θα αλλάξει μορφή και θα φιλοξενήσει ένα minimal VR Room, την διαδραστική Hotel Design Awards Area αλλά και το Hospitality Lounge. Θέλοντας να τονίσει το σύγχρονο και επαγγελματικό προφίλ της έκθεσης, η Ασπασία Τάκα και η ομάδα της, δημιούργησε μια ειδική χωροταξία που θα δώσει μια νέα εξελιγμένη ροή κατά την είσοδο της έκθεσης, ενώ το κοινό θα εισαχθεί στην 100% Hotel Show εμπειρία μέσα από εντυπωσιακές εικόνες υψηλής αισθητικής.

7 tips που πρέπει να γνωρίζετε!

  1. Την Παρασκευή η έκθεση ανοίγει στις 17:00 και μπορείτε να συναντήσετε κανονικά τις εταιρείες που συμμετέχουν. Δείτε εδώ την σχετική λίστα.
  2. Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η απονομή των Hotel Design Awards, ενώ στις 20:30 θα ξεκινήσει το VIP Opening Party στο κεντρικό lounge της έκθεσης.
  3. Για να παρακολουθήσεις την τελετή απονομής των Hotel Design Awards πρέπει να έχεις δηλώσει ενδιαφέρον στο hda@hotelshow.gr. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.
  4. Τις υπόλοιπες ημέρες η έκθεση ανοίγει στις 10:00 και για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προτείνουμε να πάρετε το δωρεάν εισιτήριο σας σε αυτό το link.
  5. Οι θέσεις για τα Hotelier Workshops του 100% Hotel Show έχουν σχεδόν εξαντληθεί. Θα δοθεί προτεραιότητα αυστηρά σε αυτούς που έχουν κάνει προεγγραφή εδώ.
  6. Εκτός από τα Workshops για πρώτη φορά σε ειδική αίθουσα θα πραγματοποιηθούν και τα νέα Hospitality Semimars για τα οποία μπορείτε να ενημερωθείτε στο ειδικό άρθρο.
  7. Γενικές πληροφορίες για την πρόσβασή σας στην έκθεση μπορείτε να βρείτε στο ειδικό section του επίσημου website του 100% Hotel Show.

 

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανίας

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι Strategic Communication Partner της έκθεσης 100% Hotel Show 2018.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*