connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Οι ξενοδόχοι της Αθήνας υποστηρίζουν για 4η χρονιά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο

Η Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών-Αττικής & Αργοσαρωνικού υποστηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, μέσω της πλατφόρμας www.athensauthentic.com. O 36ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018.

Η πλατφόρμα συνεργιών δημιουργήθηκε για την προβολή του αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, των ξενοδοχείων μελών της Ένωσης, αλλά και για την καθιέρωση του Νοεμβρίου ως μήνα Μαραθωνίου – με όλα τα θετικά αποτελέσματα για τον προορισμό.

Σημαντικές είναι οι μέχρι σήμερα νέες συμμετοχές υποστηρικτών αλλά και οι προσφορές προς τους Μαραθωνοδρόμους και τους συνοδούς τους,  που συνεχώς εμπλουτίζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές αυξάνονται σημαντικά με τη ένταξη στην πλατφόρμα 35 μέχρι στιγμής “marathon hotels” – μέλη της Ένωσης, αλλά και των “marathon stores”  – σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών.

Επίσης:

  • Η πλατφόρμα φιλοξενείται στην αρχική σελίδα του Μαραθωνίου του ΣΕΓΑΣ, κάτι το οποίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ενημέρωση των Μαραθωνοδρόμων αλλά και των Μ.Μ.Ε. διεθνώς.
  • Η πλατφόρμα και οι προσφορές που συγκεντρώνονται προβάλλονται και μέσω της εκπτωτικής κάρτας του Διεθνούς Αερολιμένα ΑθηνώνATHENS SPOTLIGHTED”. 
  • Μέσω της στρατηγικής συνεργασίας με την Marketing Greece έχουν προσκληθεί και θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα ξένοι δημοσιογράφοι – μαραθωνοδρόμοι από Ελβετία, Γαλλία, Αγγλία, ενώ έχει δρομολογηθεί και σχετική καμπάνια στο εξωτερικό μέσω του discovergreece.com.
  • Photo source: http://marathonchallenge.city-sightseeing.com

    Photo source: http://marathonchallenge.city-sightseeing.com

    Φέτος μια νέα πρωτοβουλία προστέθηκε: Η διεθνής εταιρία City Sightseeing και το ελληνικό τμήμα της εταιρείας (“RED BUS” – επίσης σύμμαχος της προσπάθειας και ενεργό μέλος του Δικτύου Συνεργειών της ΕΞΑΑΑ), ξεκίνησε την προβολή της ιδέας του Μαραθωνίου στις πόλεις όπου δραστηριοποιείται,  μέσω του  City Sightseeing Marathon Challenge. Η πρώτη δράση πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Αύγουστο στην Σεβίλλη, η δεύτερη θα διεξαχθεί φέτος στην Αθήνα. Ήδη έχει ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για την ανάδειξη των 3 τυχερών δρομέων που θα μετέχουν στον αυθεντικό Μαραθώνιο. Οι 3 νικητές του “Marathon Challenge” καθώς και ο Πρόεδρος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας κ. Ortenga θα φιλοξενηθούν στην Αθήνα.

  • Από αρχές Νοεμβρίου διανέμεται στα “marathon hotels” και σε λοιπούς συνεργάτες που το επιθυμούν, χάρτης για την Αθήνα, τον Μαραθώνα και για τον Μαραθώνιο – με εξώφυλλο το εικονίδιο / σήμα της πλατφόρμας.

Επισκεφθείτε την πλατφόρμα σήμερα και “ζήστε την εμπερία”.

 

Φωτογραφίες: Ένωση Ξενοδόχων Αθηνών – Αττικής & Αργοσαρωνικού (ΕΞΑΑΑ)

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*