connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το σήμα για τα Boutique Ξενοδοχεία στο 100% Hotel Show 2018

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος συμμετέχει για πρώτη φορά στο 100% Hotel Show, με ένα θεματικό περίπτερο αφιερωμένο στα Boutique ξενοδοχεία και το σήμα πιστοποίησης. Τα Boutique ξενοδοχεία αποτελούν αδιαμφισβήτητα μια νέα ειδική κατηγορία και το Ξ.Ε.Ε. παρουσιάζει πλέον μια σειρά από προϋποθέσεις, που θα πιστοποιούν το κατά πόσο τα ξενοδοχεία ανταποκρίνονται σε αυτόν τον τόσο δημοφιλή όρο.

Boutique Hotel logoΣτο περίπτερο του “Boutique Ηotel” το ξενοδοχειακό κοινό θα έχει τη δυνατότητα να αντλήσει όλες τις πληροφορίες σχετικά με το σήμα ποιότητας, τη διαδικασία ένταξης και να πραγματοποιήσει την εγγραφή του στο σύστημα. Το κοινό θα ενημερωθεί επίσης, για το σχέδιο ανταποδοτικότητας και προβολής των “Boutique Hotel” του Ξ.Ε.Ε. με δράσεις όπως ανταποδοτική τηλεοπτική διαφήμιση, b2b συναντήσεις, εξειδικευμένες τουριστικές εκθέσεις, θεματικά σεμινάρια, εκδηλώσεις, κλπ.

Η διαφοροποίηση μέσω της ανάπτυξης Βoutique ξενοδοχείων αποτελεί μια από τις κυρίαρχες τάσεις της ξενοδοχειακής μας βιομηχανίας και το σήμα “Boutique Hotel” αποτελεί τη σφραγίδα ποιότητας και οριοθέτησης των ξενοδοχείων εκείνων που προσφέρουν “μοναδική εμπειρία διαμονής” στους επισκέπτες τους.

Στο σύντομο χρονικό διάστημα λειτουργίας του σήματος, πάνω από 50 μονάδες έχουν ακολουθήσει τις σχετικές διαδικασίες πιστοποίησης στην ειδική διαδραστική πλατφόρμα www.boutique-hotel.gr. Τα Boutique hotels του Ξ.Ε.Ε. βρίσκονται διασπαρμένα σχεδόν σε ολόκληρη την επικράτεια, σε αστικές περιοχές, στην ύπαιθρο, σε παραδοσιακούς οικισμούς και σε τουριστικά αναπτυγμένους αλλά και αναπτυσσόμενους νησιωτικούς προορισμούς.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το σήμα “Boutique Hotels” επισκεφτείτε το Ξ.Ε.Ε. στο 100% Hotel Show, στο περίπτερο C56 που βρίσκεται στο Section “Services & Technology”.

ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩ

 

Πάρε το δωρεάν εισιτήριό σου εδώ

100% Hotel Show | 16-19 Νοεμβρίου, 2018 | MEC Παιανίας

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι Strategic Communication Partner της έκθεσης 100% Hotel Show 2018.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*