connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Suitel: Bespoke ξενοδοχειακά προϊόντα, παντόφλες, αξεσουάρ και εξοπλισμός δωματίου

Η Suitel Exlusive Amenities δίνει τη δυνατότητα στους ξενοδόχους να αναβαθμίσουν την εμπειρία φιλοξενίας που προσφέρουν στους επισκέπτες τους με πολυτελή και καινοτόμα ξενοδοχειακά προϊόντα.

Στη Suitel οι ξενοδόχοι μπορούν να υλοποιήσουν κάθε τους έμπνευση καθώς τους παρέχει απεριόριστες δυνατότητες για hotel amenities εφάμιλλα της αισθητικής και του ξενοδοχειακού τους προφίλ.

Suitel has the Slippers & Accessories to suit your hotel style!

Οι παντόφλες και τα αναλώσιμα είδη φιλοξενίας έχουν πρωτεύοντα ρόλο στην εντύπωση αλλά και τη συνολική εμπειρία που αποκομίζουν οι επισκέπτες στις εγκαταστάσεις ενός ξενοδοχείου.

Στη Suitel, οι ξενοδόχοι θα βρουν μία ευρεία γκάμα από εξαιρετικές σειρές σε παντόφλες ξενοδοχείων, dry amenities και αξεσουάρ δωματίου (desk accessories, wardrobe accessories, τσάντες για ξενοδοχεία όπως laundry bags, shoe bags, hair-dryer bags, newspaper bags κ.α.) με δυνατότητα εξατομίκευσης για παραγωγή σύμφωνα με τις ακριβείς προδιαγραφές και το λογότυπο του ξενοδοχείου.

Καινοτόμα, βιώσιμα υλικά και προσαρμόσιμες επιλογές είναι διαθέσιμα για κάθε τύπο καταλύματος και προϋπολογισμό – από τα βασικά προϊόντα έως τα πιο πολυτελή.

Η Suitel δραστηριοποιείται επίσης σε Κύπρο, Βουλγαρία, Β. Μακεδονία, Κόσοβο, Μάλτα, Αλβανία και Τουρκία.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*