connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Απολαυστικές συνταγές freddo με την ποικιλία Ice Intenso

Δημιουργήστε μοναδικές καλοκαιρινές συνταγές που ξεπερνούν τα όρια
ενός απλού κρύου καφέ, με την ποικιλία ICE INTENSO!

H Nespresso Professional παραμένοντας πιστή στον στόχο της να προσφέρει προσαρμοσμένες λύσεις καφέ για κάθε επαγγελματικό χώρο ανοίγει και φέτος τον δρόμο για καλοκαιρινές απολαύσεις καφέ με πάγο. Στη δουλειά ή στο εστιατόριο, όλοι θέλουμε να απολαύσουμε τον αγαπημένο μας espresso, με γάλα ή χωρίς. Τι γίνεται όμως όταν αποζητάμε έναν έντονο και παγωμένο καφέ που θα μας δροσίσει τις ζεστές ημέρες;

Αυτός ακριβώς είναι ο λόγος που η Nespresso Professional δημιούργησε έναν νέο καφέ που ταιριάζει απόλυτα με πάγο: τον ICE INTENSΟ.

Αρωματικό προφίλ, καβούρδισμα, προέλευση

O ICE INTENSΟ είναι μία ποικιλία καφέ 100% Arabica που ισορροπεί τα αρώματα ψημένων δημητριακών με τις νότες ξύλου, προκειμένου να αναδείξει την κλασσική γεύση του έντονου καβουρδίσματος.
Ο ICE INTENSΟ καβουρδίζεται σε δύο μέρη. Και τα δύο μέρη καβουρδίζονται έντονα, για να αναδείξουν τις φρουτώδεις νότες και να διατηρήσουν ανέπαφη τη γλυκύτητα αυτής της ποικιλίας καφέ.
Οι έντονα καβουρδισμένοι κόκκοι Arabica από τη Νότια Αμερική και την Ινδονησία, προσθέτουν μια ένταση αρώματος και γεύσης, που όταν συνδυαστεί με πάγο, δημιουργεί έναν τολμηρά δροσιστικό καφέ. Για αυτό, η συγκεκριμένη ποικιλία είναι η ιδανική για να προσφέρει τη γεύση που όλοι επιθυμούν από έναν έντονο, παγωμένο καφέ.

Έντονες συνταγές με πάγο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και ήρθε η ώρα να αφεθούμε ξανά στη μαγεία ενός παγωμένου Freddo! Με γάλα ή χωρίς, είναι ο ιδανικός καφές για να συνοδεύσει τις ζεστές μέρες στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε χώρο εστίασης και φιλοξενίας.

Χάρη στη Nespresso Professional μπορούμε να φτιάξουμε τον πιο δροσιστικό Freddo, δοκιμάζοντας τις πιο ξεχωριστές συνταγές, αλλά και την ιδανική ποικιλία καφέ που ταιριάζει απόλυτα με πάγο: τον ICE INTENSO.

 Οι συνεργάτες και οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν τις κλασσικές παγωμένες συνταγές:

Αναζωογονητικός freddo espresso, η κλασσική συνταγή με ένα δροσερό twist.

 

 

Τολμηρός freddo cappuccino, απολαμβάνεται αυστηρά παγωμένος.

 

 

 

Αλλά και δύο νέες γευστικές τροπικές συνταγές που θα τους κάνουν να απολαύσουν το καλοκαίρι, όπου κι αν βρίσκονται.

Τροπικός Ice Intenso caipirinha, μια φρέσκια συνταγή που εκρήγνυται από γεύσεις.

 

 

Ice Intenso fig banana flavor oat shake, μια εκπληκτική απαλή συνταγή με γάλα για ένα γλυκό και καλοκαιρινό ξεκίνημα​.

 

 

Freddo επιλογές καφέ για όλα τα γούστα

Εκτός από τον ICE INTENSO, η Nespresso Professional παρέχει ακόμη τρεις μοναδικές ποικιλίες καφέ που ενδείκνυνται για κρύες απολαύσεις.

  • Ristretto, μία κλασσική ποικιλία 100% Arabica από την Λατινική Αμερική με έντονες νότες κακάο
  • Ristretto Intenso ένας συνδυασμός Arabica και Robusta σε έναν καλά καβουρδισμένο καφέ με αρώματα ξύλου
  • Origin India, μία ποικιλία μοναδικής προέλευσης με ένα δυνατό και πικάντικο χαρμάνι από Robusta και Arabica από την νότια Ινδία, με εξωτικές νότες μπαχαρικών.

 

Η δέσμευση της Nespresso Professional προς τη βιωσιμότητα

H Nespresso Professional, πιστή στη δέσμευσή της για τη διατηρησιμότητα και την ποιότητα, υμνεί τη μακροπρόθεσμη συνεργασία της με τη Rainforest Alliance μέσω του Προγράμματος Διατηρήσιμης Ποιότητας ΑΑΑ TM. Έτσι, ο καφές που φτάνει στον χώρο σας προέρχεται σε ποσοστό πάνω από το 80% του καφέ μας από φάρμες ΑΑΑ. Παράλληλα, πάνω από το 40% του καφέ είναι από τις πιστοποιημένες φάρμες Rainforest AllianceTM. Φυσικά, πολύ σημαντικός είναι ο πυλώνας της ανακύκλωσης, καθώς στη Nespresso έχουμε δημιουργήσει μια κυκλική διαδικασία ανακύκλωσης κάθε κάψουλας καφέ για όλους τους συνεργάτες μας. Ένα υλικό 100% ανακυκλώσιμο και ιδανικό, για να διαφυλάξει τα αρώματα των καφέδων μας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον εταιρικό ιστότοπο της Nespresso: www.nestle-nespresso.com.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*