connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το Anastazia Luxury Suites & Spa στη Δροσιά ανοίγει την πισίνα του για το καλοκαίρι!

Ένας υδάτινος παράδεισος δίπλα σας!

Με ένα pool party θα ανοίξει την εποχική εξωτερική πισίνα του για το 2022 το ξενοδοχείο Anastazia Luxury Suites & Spa στη Δροσιά Αττικής!

Η πισίνα του Anastazia Luxury Suites & Spa αποτελεί μία ευκαιρία για υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και για αξέχαστες βουτιές ανάμεσα σε ένα καταπράσινο τοπίο στα βόρεια προάστια, και σίγουρα όχι στο μποτιλιάρισμα, τη ζέστη και τον θόρυβο της καθημερινότητας!

Για εσάς που δεν θέλετε να κάνετε πολλά χιλιόμετρα για να βγείτε σε παραλίες εκτός Αθηνών, το Anastazia Luxury Suites & Spa σας έχει την πιο ξεκούραστη λύση σε πολύ κοντινή απόσταση, που δίνει τη δυνατότητα για βουτιές εκτός πραγματικότητας!

Στο ‘Α’ Pool Bar του Anastazia Luxury Suites & Spa, θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε! Απολαύστε δροσιστικό καφέ, αναψυκτικά, παγωτά και πεντανόστιμα σνακς κατά την διάρκεια της ημέρας και μέχρι αργά το απόγευμα.

Φέτος, κάθε Παρασκευή & Σάββατο, το Anastazia Luxury Suites & Spa σας προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της Ιαπωνικής κουζίνας, απολαμβάνοντας αυθεντικό σούσι, ιδανικό για εσάς που προτιμάτε πρωτότυπες γεύσεις που απογειώνουν!

Και τις βραδινές ώρες, χαλαρώστε δίπλα στην πισίνα απολαμβάνοντας δροσιστικά κοκτέιλ, όπως και μία μεγάλη ποικιλία αγαπημένων γαστρονομικών επιλογών, μέχρι αργά το βράδυ!

Κάθε Σάββατο & Κυριακή, ξεκινήστε την ημέρα σας απολαμβάνοντας πρωτότυπο brunch δίπλα στην πισίνα!

Φορέστε το μαγιό σας, μείνετε στην πόλη και αφεθείτε στη μαγεία των κρυστάλλινων και καθαρών νερών της θερμαινόμενης πισίνας του του Anastazia Luxury Suites & Spa!

Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Πέμπτη και Κυριακές 11.00- 19.00, Παρασκευή-Σάββατο 11.00 έως και μέχρι αργά.

Τιμές: Παρασκευή έως Κυριακή & Αργίες 10€ ανά άτομο & 7€ για ανήλικους
Δευτέρα έως Πέμπτη 7€ ανά άτομο & 5€ για ανήλικους.

*Για τους διαμένοντες, ισχύει αντίτιμο ελάχιστης κατανάλωσης, εάν δεν υπάρχει στο πακέτο διαμονής η δωρεάν χρήση πισίνας.

Π️ληροφορίες: www.anastaziahotel.gr / 2108132040- 060- 061 / info@anastaziahotel.gr

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*