connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

BV Consulting: Δυναμική είσοδος στο χώρο των luxury villas

Η BV Consulting είναι η νεότερη προσθήκη του BV Group, η οποία μπήκε δυναμικά στο χώρο των επιχειρήσεων και έχει ήδη κάνει αισθητή την παρουσία της.

Το BV Group είναι μια ελληνική εταιρεία που εδώ και 10 χρόνια δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού τόσο στην Ελλάδα όσο στο εξωτερικό και έχει επεκταθεί μέσω της δημιουργίας τμημάτων που εξειδικεύονται σε διαφορετικούς τομείς.

Ποια είναι η BV Consulting;

H BV Consulting είναι μια Ελληνική εταιρεία διαχείρισης και προώθησης πολυτελών κατοικιών. Παρέχει ολοκληρωμένες και απόλυτα μετρήσιμες, εφαρμοσμένες λύσεις εστιάζοντας στην απόδοση δημιουργώντας διαρκώς προστιθέμενη αξία για το ακίνητο σας, συνεχή ροή εσόδων, και αναγνώριση του εμπορικού σήματος – brand της βίλας σας.

Τι υπηρεσίες παρέχει;

Οι υπηρεσίες της BV Consulting αφορούν 3 βασικούς τομείς στην λειτουργία της βίλας σας: management, development, και συμβουλευτική. Έχει την δυνατότητα να παρέχει είτε ένα ολοκληρωμένο 360ο πακέτο υπηρεσιών αναλαμβάνοντας από το μηδέν το ακίνητο σας είτε μεμονωμένες υπηρεσίες στις οποίες χρειάζεστε την υποστήριξη μιας ομάδας επαγγελματιών με ειδίκευση στον χώρο του hospitality management. Σε κάθε περίπτωση, η  BV Consulting αναλύει πρώτα μαζί σας τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του ακινήτου σας και στη συνέχεια σας προτείνει το πλάνο που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στην ανάλυση δεδομένων, συνδυάζει παραδοσιακές πρακτικές διαχείρισης και καινοτομία. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζει υψηλά περιθώρια κέρδους και αύξηση της εμπορικής αξίας του ακινήτου σας, αναδεικνύοντας την αξία του δικού σας brand.

Γιατί να επιλέξετε την BV Consulting

Αυτό που ξεχωρίζει την BV Consulting από αντίστοιχες εταιρείες είναι ότι ασχολείται αποκλειστικά με την διαχείριση βιλών, και μάλιστα πολυτελών, μία αγορά γεμάτη προκλήσεις και άκρως απαιτητική. Εδώ και μια δεκαετία συνεργάζεται με κάποιες από τις πιο καινοτόμες και γρήγορα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, έχοντας δημιουργήσει μία εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών που έχει μάθει να αφουγκράζεται, να αναλύει, και να προσαρμόζεται τις τάσεις της αγοράς.

Τέλος, η εμπειρία της, την οδήγησε στην δημιουργία μίας λίστας με πάνω από 150 κριτήρια υψηλών προδιαγραφών που είναι αντίστοιχα των υποδομών και των υπηρεσιών που υπάρχουν σε ξενοδοχεία 5 αστέρων σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, έχει καταφέρει να εντοπίζει άμεσα τα μοναδικά στοιχεία που μπορούν να αναδείξουν και να αυξήσουν την εμπορική αξία του ακινήτου σας.

Επικοινωνία με την BV Consulting

Μπορείτε να στείλετε email στο info@bvconsulting.gr ή να καλέσετε απευθείας στο 210 4836802 και κάποιος εξειδικευμένος συνεργάτης της BV Consulting θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας για να απαντήσει σε τυχόν απορίες σας και να κανονίσει μια συνάντηση για να δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε το ακίνητο σας με τον αποδοτικότερο τρόπο.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*