connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Quendoo, ο συνεργάτης σας στο χώρο της φιλοξενίας

Η Quendoo, μια εταιρεία με έδρα την Βουλγαρία που προσφέρει την ψηφιακή υποδομή για την αύξηση των απευθείας κρατήσεων και τη διαχείριση κρατήσεων OTA για καταλύματα και ενοικιαζόμενα δωμάτια, μπαίνει δυναμικά στην ελληνική αγορά με τα πρώτα της προϊόντα. Еιδικά σχεδιασμένα για να σας βοηθήσουν να αυξήσετε τα κέρδη σας.

Είτε πρόκειται για ξενοδοχείο 500 δωματίων είτε για ένα μόνο διαμέρισμα, η Quendoo σας προσφέρει εύχρηστο λογισμικό με χαμηλό κόστος.

Μηχανή κρατήσεων

Εμφανίστε τη διαθεσιμότητα του καταλύματός σας σε πραγματικό χρόνο και δεχτείτε άμεσα κρατήσεις και πληρωμές μέσω διαδικτύου, αποφεύγοντας έτσι την προμήθεια σε πλατφόρμες και τουριστικά γραφεία. Πληρωθείτε αμέσως μετά την κράτηση και όχι μετά από εβδομάδες ή και μήνες.

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση είτε ως κουμπί «BOOK NOW», «ΚΡΑΤΗΣΗ» είτε ως widget που θα εμφανίζει ένα πλαίσιο επιλογής ημερομηνιών για τον πελάτη να επιλέξει. Επίσης μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερες από μία μηχανές κρατήσεων και να τις ενσωματώσετε στη δική σας ιστοσελίδα, σε άλλες σελίδες, στο Google Business , Facebook κα.

Κατασκευαστής ιστοσελίδας

Αναβαθμίστε το μάρκετινγκ του καταλύματός σας με έναν ιστότοπο της Quendoo που είναι εξαιρετικά προσιτός και προσαρμόσιμος είτε πρόκειται για ξενοδοχείο είτε ένα διαμέρισμα ή βίλα. Εξοικονομήστε την προμήθεια της πλατφόρμας παρουσιάζοντας μια επαγγελματική εικόνα με πλήρη αναζήτηση, διαθεσιμότητα και δυνατότητα άμεσης πληρωμής μέσω διαδικτύου. Προσφέρετε στους πελάτες σας εκπτωτικά κουπόνια και διαφημίστε ειδικές προσφορές. Προσαρμόστε το συνδυασμό χρωμάτων και ενσωματώστε το λογότυπό σας. Δημιουργήστε τη δική σας σελίδα μόλις σε λίγα λεπτά, χωρίς να χρειάζονται γνώσεις προγραμματισμού.

Διαχειριστής καναλιών

Αποτελεί βασικό εργαλείο για κάθε κατάλυμα που δέχεται κρατήσεις από διαφορετικά κανάλια. Ενσωματώνει όλα τα κανάλια που θα επιλέξετε, όπως booking.com και Airbnb, σε ένα πίνακα ελέγχου. Ξεχάστε τις διπλοκρατήσεις και την είσοδο στο κάθε κανάλι ξεχωριστά. Δε χρειάζεται να ενημερώνετε χειροκίνητα τον κάθε λογαριασμό μόνοι σας. Μπορείτε απλά να συνδεθείτε στον πίνακα ελέγχου της Quendoo και να αφήσετε το λογισμικό μας να κάνει τα υπόλοιπα για εσάς.

Ψηφιακός οδηγός επισκεπτών

Σαρώσετε τον κωδικό QR και μπορείτε να συνδεθείτε απευθείας με τον ψηφιακό οδηγό επισκεπτών!

Κουραστήκατε να απαντάτε στις ίδιες ερωτήσεις κάθε φορά που έχετε νέους επισκέπτες; Απαλλαγείτε από αυτήν τη δαπανηρή και αναποτελεσματική πρακτική με το ψηφιακό οδηγό επισκεπτών. Δημιουργήστε έναν απεριόριστο αριθμό ενημερωτικών κατηγοριών, όπως ώρες λειτουργίας, κωδικούς πρόσβασης Wi-Fi, λεπτομέρειες εγκαταστάσεων, κλπ. Εκτυπώστε έναν κωδικό QR και τοποθετήστε τον στο χώρο του δωματίου ή του καταλύματος στο κατάλυμά έτσι ώστε να το σαρώνουν οι επισκέπτες και να βλέπουν τον οδηγό ψηφιακά. Ο οδηγός επισκεπτών είναι πλήρως προσαρμόσιμος. Μπορείτε να συνδυάσετε το λογότυπο του καταλύματος με τα χρώματα του οδηγού και τις εικόνες που θα ανεβάσετε. Έτσι θα παρέχετε μια σύγχρονη και επαγγελματική υπηρεσία πληροφοριών για τους επισκέπτες σας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author

Add your comment

*