connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Nespresso Professional στην έκθεση HORECA 2022

 

Η Nespresso Professional θα συμμετάσχει στην μεγαλύτερη έκθεση για ολόκληρο τον κλάδο της εστίασης και των ξενοδοχείων, HORECA (11 – 14 Φεβρουαρίου).

Κατά την διάρκεια της έκθεσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nespresso Professional, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με στόχο να εμπλουτίσουν και να ικανοποιήσουν κάθε στιγμή που περνούν οι επισκέπτες σε ένα ξενοδοχείο, μια καφετέρια ή ένα εστιατόριο.

Πιο συγκεκριμένα, στο περίπτερο της Nespresso Professional, οι επαγγελματίες τους κλάδου της εστίασης θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν την ανανεωμένη σειρά των 17 ποικιλιών καφέ, με επιλογές από καφέδες μοναδικής προέλευσης (single origins) έως πιστοποιημένους οργανικούς, αλλά και ποικιλίες που είναι ιδανικές για παγωμένες συνταγές ή συνταγές με γάλα, ικανοποιώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Εξειδικευμένοι baristas, bartenders και coffee experts της Nespresso Professional θα μυήσουν τους επισκέπτες στην απόλυτη εμπειρία καφέ μέσα από πρωτότυπες γευστικές προτάσεις και cocktails με βάση τον καφέ Nespresso. Ακόμη, το κοινό θα ανακαλύψει την πλήρη σειρά των επαγγελματικών μηχανών Nespresso που με τον σύγχρονο σχεδιασμό και την προηγμένη τεχνολογία τους προσαρμόζονται σε οποιονδήποτε χώρο εστίασης, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα καφέ μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Επιλέγοντας Nespresso Professional, κάνετε μια βιώσιμη επιλογή:

Στην HORECA 2022, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν για όλες τις λύσεις της εταιρίας για μια πιο βιώσιμη μονάδα εστίασης, από τον πρώτο πιστοποιημένο οργανικό καφέ Peru Organic έως τις επαγγελματικές μηχανές Nespresso που διαθέτουν υψηλή ενεργειακή απόδοση με ελάχιστο χρόνο αναμονής και αυτόματη λειτουργία απενεργοποίησης. Οι μηχανές είναι εξοπλισμένες με αποκλειστικό σύστημα εκχύλισης που χρησιμοποιεί την ακριβή ποσότητα καφέ, ενέργειας και νερού που χρειάζεται κάθε κούπα καφέ, χωρίς την ανώφελη σπατάλη πόρων, ενώ η μεριδοποίηση του καφέ διασφαλίζει, ότι κανένας κόκκος καφέ δεν πάει χαμένος, μειώνοντας συνολικά την κατανάλωση ενέργειας. 

Επισφράγισμα της συντονισμένης προσπάθειας για αειφορία είναι το πρόγραμμα ανακύκλωσης καψουλών που προσφέρεται δωρεάν από την Νespresso Professional με μία απλή διαδικασία: οι χώροι εστίασης συλλέγουν τις χρησιμοποιημένες κάψουλες στον χάρτινο κάδο ανακύκλωσης ή στην ειδική σακούλα και στην επόμενη παραγγελία τους, κατόπιν ενημέρωσης, η Nespresso Professional παραλαμβάνει τον κάδο ή τη σακούλα και παραδίδει νέα υλικά για την επόμενη ανακύκλωση. Οι κάψουλες μεταφέρονται στο κέντρο ανακύκλωσης της Polyeko, όπου, ο καφές διαχωρίζεται από το αλουμίνιο, το οποίο ανακυκλώνεται και χρησιμοποιείται για την παραγωγή άλλων αντικειμένων, ενώ ο καφές κομποστοποιείται και χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα.

Η HORECA 2022 θα φιλοξενηθεί στο METROPOLITAN EXPO στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από την Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου έως και την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου. Η ομάδα της Nespresso Professional θα σας περιμένει περίπτερο B05 του Hall 1.

Μάθετε περισσότερα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Nespresso Professional στο www.nespresso-pro.gr.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*