connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Mειωμένα τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων και για το 2022

Τις θερμές της ευχαριστίες προς τον Υπουργό Τουρισμού κ. Βασίλη Κικίλια απευθύνει η Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ) για την άμεση παρέμβασή του προκειμένου να υλοποιηθεί το δίκαιο αίτημα της Ομοσπονδίας για να ισχύσουν μειωμένα κατά 50% τα τέλη κυκλοφορίας των τουριστικών λεωφορείων και για το 2022.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της η ΓΕΠΟΕΤ, το συγκεκριμένο μέτρο που ψηφίστηκε στη Βουλή συμβάλει στη μείωση των δυσμενέστατων επιπτώσεων της πανδημίας του κορωνοϊού στον κλάδο των τουριστικών γραφείων και λεωφορείων, ο οποίος ουσιαστικά υπολειτουργεί.

“Είμαστε βέβαιοι ότι τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε η κυβέρνηση θα συνεχιστούν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να ενταθεί η συνεργασία Κυβέρνησης και επιχειρήσεων που έχει οικοδομηθεί στον τουρισμό τα τελευταία δύο χρόνια και που έχει οδηγήσει σε παγκοσμίως αναγνωρίσιμα αποτελέσματα τον ελληνικό τουρισμό. Αναμένουμε να διευρυνθούν οι παρεμβάσεις του υπουργείου Τουρισμού και σε έτερα συναρμόδια υπουργεία, με στόχο να δοθούν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα του τουριστικού κλάδου,” καταλήγει η ανακοίνωση.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*