connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Δήμος Αθηναίων: Δωρεάν rapid test και στα έξι δημοτικά ιατρεία

Photo Source: EODY

Σε όλες τις δημοτικές δομές υγείας του Δήμου Αθηναίων επεκτείνεται, μετά τη συνεργασία των Δημοτικών Ιατρείων με τον ΕΟΔΥ και το Υπουργείο Υγείας, η διενέργεια δωρεάν rapid test κατά του κορωνοϊού. Με αυτόν τον τρόπο, οι Λέσχες Φιλίας παύουν να λειτουργούν ως μικρά διαγνωστικά κέντρα και επανέρχονται στην αρχική τους λειτουργία.

Τα ειδικά τεστ αντιγόνου με ρινοφαρυγγικό επίχρισμα θα διενεργούνται από Δευτέρα έως Παρασκευή και στα έξι Δημοτικά Ιατρεία από εξειδικευμένο προσωπικό του ΕΟΔΥ, μόνο με ραντεβού και σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα. Έτσι, δημιουργείται ένα δίκτυο κάλυψης στο κέντρο και στις γειτονιές της Αθήνας, παρέχοντας στους πολίτες ένα χρήσιμο αντίμετρο μαζί με τους εμβολιασμούς, στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται από τις 9.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, με εξαίρεση το 1ο Δημοτικό Ιατρείο (Σόλωνος 78) στο κέντρο της Αθήνας, στο οποίο τα rapid test θα πραγματοποιούνται έως τις 19.30. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα, να γνωρίζουν τον Α.Μ.Κ.Α. και να έχουν έναν διαθέσιμο αριθμό τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*