connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

To GTP (Greek Travel Pages) στην έκθεση Xenia 2021

Το Greek Travel Pages (GTP) θα συμμετάσχει στην τουριστική έκθεση Xenia 2021 που θα λάβει χώρα στις 27-29 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo, στην Αθήνα.

Mε κεντρικό μήνυμα «Ο Τουρισμός ανακάμπτει, ώρα για Xenia!», η έκθεση θα υποδεχθεί χιλιάδες επαγγελματίες των ξενοδοχείων και του ευρύτερου κλάδου της φιλοξενίας.

Στόχος της Xenia 2021 είναι να συμβάλλει στην δυναμική επανεκκίνηση του τουρισμού και να διαμορφώσει μαζί με τους 350 εκθέτες της ένα φωτεινό, προσοδοφόρο και ακόμα πιο ανταγωνιστικό μέλλον, για τους επαγγελματίες του κλάδου.

GTP: 45 χρόνια παρουσίας στην τουριστική αγορά

Με περισσότερα από 45 χρόνια δραστηριότητας, το GTP διαθέτει βαθιά γνώση της τουριστικής αγοράς. Οι υπηρεσίες που παρέχει, μπορούν να εξασφαλίσουν σε κάθε μέλος της τουριστικής κοινότητας έντονη παρουσία και δικτύωση.

Στόχος του GTP είναι να συμβάλει στην ανάπτυξη του ελληνικού τουρισμού, προωθώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον κλάδο. Μέσω των δυνατοτήτων δικτύωσης που παρέχει, προωθεί και διευκολύνει την δημιουργία δεσμών μεταξύ επιχειρήσεων, επιχειρηματιών και θεσμικών οργάνων.

Το GTP προσφέρει:

  • Λύσεις για τον Ξενοδόχο
    – Εξειδικευμένες υπηρεσίες για την καλύτερη και αποδοτικότερη προβολή και προώθηση
    – Εργαλεία marketing για στόχευση στην τουριστική αγορά εν γένει, αλλά και σε επιλεγμένα κοινά
    – Δυνατότητα προβολής τόσο στους επαγγελματίες του τουρισμού όσο και στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μέσα από μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και εργαλείων.
  • Ταξιδιωτικές προσφορές
    Το GTP Traveloffers αποτελεί ένα κανάλι για τη διάχυση ταξιδιωτικών προσφορών από τουριστικούς επαγγελματίες στην Ελλάδα. Απευθύνεται στον τελικό καταναλωτή και παρέχει έγκυρες πληροφορίες για επίκαιρες και αποκλειστικές προσφορές σε ξενοδοχεία, διακοπές, αεροπορικά εισιτήρια, κρουαζιέρες και λοιπές υπηρεσίες για τουρίστες.
  • Ειδησεογραφία
    Το GTP Headlines είναι ένα διεθνές τουριστικό ειδησεογραφικό portal. H έγκριτη δημοσιογραφική ομάδα του δημοσιεύει όλες τις ειδήσεις αναφορικά με τον τουρισμό και τις τελευταίες εξελίξεις, σε καθημερινή βάση, προσφέροντας στο κοινό τη γνώση, την τεχνογνωσία και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να κατανοεί την ελληνική τουριστική αγορά και να παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις.
  • Χρήσιμη πληροφόρηση
    – Ο έντυπος οδηγός του Greek Travel Pages αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο κάθε επαγγελματία του τουρισμού από το 1975. Περιλαμβάνει χρήσιμες και ακριβείς πληροφορίες για τουριστικές επιχειρήσεις, όπως: αεροπορικές εταιρείες, ακτοπλοϊκές εταιρείες, γραφεία ταξιδίων, καταλύματα, οργανισμοί, ενώσεις, κλπ.
    -Το www.gtp.gr είναι η κορυφαία πηγή πληροφόρησης για το ελληνικό τουριστικό προϊόν και τους επαγγελματίες του τουρισμού. Προσβάσιμο από όλους, διαθέτει πλήθος πληροφοριών για τον προορισμό Ελλάδα και για το μεγαλύτερο μέρος των τουριστικών επιχειρήσεων.
  • gtp eBook
    Το gtp eBook είναι ένα πλήρως ψηφιακό, διαδραστικό μέσο με τη μορφή της γνωστής έντυπης έκδοσης, διαθέσιμο στο διαδίκτυο για να βοηθήσει τους επαγγελματίες του κλάδου. Τα κύρια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:
    – Interactive Portable Document Format (Διαδραστική, Φορητή μορφή εγγράφου)
    – Πλήρως ευρετηριασμένο και με δυνατότητα αναζήτησης κειμένου
    – Ενημερωμένο εβδομαδιαία, καθημερινά, κάθε στιγμή!
  • Ευκαιρίες καριέρας
    Το GTP Careers in Tourism παρέχει καθημερινή ενημέρωση σχετικά με νέες θέσεις εργασίας, από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό τομέα. Εκτός της δημοσίευσης αγγελιών εταιρειών που αναζητούν προσωπικό, δίνεται επίσης η δυνατότητα επιλογής υποψηφίων από τη βάση βιογραφικών.
  • GTP Direct e-mail
    Το GTP Direct E-mail είναι το απαραίτητο εργαλείο κάθε επαγγελματία, για άμεση και αποτελεσματική ενημέρωση της τουριστικής αγοράς. Τιμοκατάλογοι, προσφορές, έκτακτες ενημερώσεις που αφορούν τον τουρισμό κ.α., φτάνουν στο e-mail των επαγγελματιών άμεσα, αξιόπιστα και με μεγάλο ποσοστό αναγνωσιμότητας.

Η ομάδα του GTP θα βρίσκεται στο Hall 3, περίπτερο B32 στην ενότητα Digi Travel.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους μέσω e-mail στο sales@gtp.gr ή μέσω τηλεφώνου στο 210 3247511.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι media partner της έκθεσης Xenia 2021.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*