connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ο όμιλος Domotel Hotels & Resorts συμμετέχει στην 8η Athens International Tourism Expo

Ο όμιλος Domotel Hotels & Resorts θα συμμετάσχει στην 8η Athens International Tourism Expo, από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η μοναδική επίσημη τουριστική έκθεση της Αθήνας πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τα στελέχη της αλυσίδας ξενοδοχείων στο περίπτερο 116 και να μάθουν περισσότερα για τη διοργάνωση στο website https://aite.gr.

H Domotel Hotels & Resorts είναι μία αλυσίδα πολυτελών boutique και lifestyle ξενοδοχείων σε μοναδικούς προορισμούς όπως οι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλος, Καρδίτσα, Σύβοτα, Αράχωβα και Βόρας/ Καϊμάκτσαλαν. Κάθε ξενοδοχείο αποτυπώνει τη μοναδικότητα των στοιχείων που το περιβάλλουν.

Domotel Kastri, Αθήνα

Ο όμιλος διαχειρίζεται ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων σε όλη την Ελλάδα, παρέχοντας εξαιρετικά αναβαθμισμένες υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη κάθε είδους ανάγκης τόσο των επαγγελματικών, όσο και των ταξιδιών αναψυχής.

Επιπλέον, η αλυσίδα προσφέρει μοναδικούς χώρους για την οργάνωση διεθνών εκδηλώσεων και διασκέψεων αλλά και εκδηλώσεων ειδικών περιστάσεων.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*