connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Νέες συνεργασίες και συμφωνίες στην 8η Athens International Tourism Expo 2021

Η 8th Athens International Tourism & Culture Expo, η μεγαλύτερη διεθνής έκθεση της Αθήνας για τον εισερχόμενο τουρισμό, θα είναι για μία ακόμη χρονιά, ο τόπος συγκέντρωσης του κλάδου του τουρισμού για νέες επιτυχημένες συνεργασίες.

Στόχος της Έκθεσης είναι η δυναμική διεθνής προβολή όλων των Ελληνικών τουριστικών προορισμών και μέσω αυτών η προβολή του Πολιτισμού σαν ελκυστικό τουριστικό προϊόν.

Οι Β2Β συναντήσεις των εκθετών με τους Hosted Buyers εξυπηρετούν ακριβώς αυτό το σκοπό.

Η έκθεση θα φιλοξενήσει 110 διεθνείς Hosted Buyers κυρίως από Ευρώπη, Αμερική, Καναδά, Ρωσία, Ισραήλ, Μ. Ανατολή, Βαλκάνια, Τουρκία και άλλες χώρες . H πανδημία επηρέασε τον τελικό αριθμό συμμετεχόντων Buyers όμως καταλυτικός παράγοντας για την επιτυχία των Β2Β είναι το γεγονός ότι οι Buyers έχουν ήδη κλεισμένες ζητήσεις για την Ελλάδα ή επεκτείνουν τα ήδη υπάρχοντα προγράμματά τους προσθέτοντας νέους Ελληνικούς προορισμούς στο πρόγραμμα που έχουν ήδη.

Εκθέτες είναι επιχειρήσεις και οργανισμοί από όλους τους κλάδους του τουρισμού και κυρίως Περιφέρειες, Δήμοι, Ξενοδοχεία όλων των κατηγοριών, Ταξιδιωτικά Γραφεία και εταιρείες οργάνωσης τουρισμού.

Τιμώμενη χώρα είναι η Βουλγαρία και συμμετέχει με το Υπουργείο Τουρισμού της και πολλές εταιρείες.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης διοργανώνεται και το Διεθνές Συνέδριο με θέμα “Η πολιτιστική μας κληρονομιά πόλος έλξης του διεθνούς τουρισμού”.

Οι Ομιλητές προέρχονται από το Δημόσιο, Οργανισμούς, Περιφέρειες , Δήμους και επιχειρήσεις τουρισμού και θα αναπτύξουν την άριστη σχέση τουρισμού και πολιτισμού μας.

Οι εκθέτες θα έχουν την δυνατότητα να υποδεχτούν στα περίπτερά τους όλους τους επισκέπτες . Παράλληλα θα έχουν και ένα virtual περίπτερο για να επικοινωνήσουν με τους χιλιάδες On Line επισκέπτες κυρίως από το Εξωτερικό και να συνομιλήσουν μαζί τους ελεύθερα με teleconference από το σύστημα της έκθεσης.

Η Έκθεση είναι άριστα οργανωμένη σύμφωνα με τις νέες σημερινές συνθήκες του τουρισμού και λειτουργεί covid free λόγω της πανδημίας. Οι Επισκέπτες πρέπει να κάνουν ηλεκτρονικά την προεγγραφή τους και για την είσοδό τους χρειάζονται Πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*