connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η Alpha Marketing σας καλεί να πείτε την ιστορία σας στην Philoxenia 2021

Με το σλόγκαν «Έλα, πες μας την ιστορία σου να τη μάθει ο κόσμος» η Alpha Marketing συμμετέχει και φέτος στη μεγαλύτερη τουριστική έκθεση στην Ελλάδα, την Philoxenia 2021.

Στο πλαίσιο της παρουσίας λανσάρεται η νέα υπηρεσία Marketing Services Online, η οποία δίνει τη δυνατότητα, ακόμη και σε μικρές τουριστικές επιχειρήσεις που δεν έχουν την πολυτέλεια να συντηρούν οργανωμένα τμήματα marketing και πωλήσεων, να επωφελούνται από τις υπηρεσίες της, σα να διαθέτουν ένα inhouse τμήμα.

Ο τουρισμός αλλάζει, η αναζήτηση της αυθεντικής εμπειρίας για τον επισκέπτη-τουρίστα βρίσκεται στο επίκεντρο. Όσο κι αν μοιάζουν ίδια, κάθε κατάλυμα, κάθε ταξιδιωτικό γραφείο έχει να διηγηθεί τη δική του ιστορία και συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στη διαμόρφωση του τουριστικού προϊόντος της χώρας, παρέχοντας στον επισκέπτη τη μοναδική τουριστική εμπειρία που προσδοκά. Αυτή την ιστορία, η Alpha Marketing, την αναδεικνύει ως μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα.

Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, τα στελέχη της θα βρίσκονται στο stand C2 στο Περίπτερο 13, για να ενημερώσουν όσους ενδιαφέρονται για το πλαίσιο συνεργασίας. Ένα πλαίσιο που προβλέπει διάφορους ευέλικτους τρόπους, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε φορέα ή επιχείρησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κλείσιμο ραντεβού κάντε κλικ εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*