connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

To Kenshō Psarou ανακηρύχθηκε Leading Boutique Hotel της Ελλάδας

To ξενοδοχείο Kenshō Psarou στην Μύκονο, ανακηρύχθηκε Leading Boutique Hotel της Ελλάδας στα World Travel Awards 2021

Το Kenshō Psarou είναι ένα ξενοδοχείο που από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του δίνει έμφαση σε όσα έχουν πραγματική ουσία. Απόλυτα ενταγμένο στο μαγικό φυσικό τοπίο της Μυκόνου, το Kenshō Psarou είναι μια σύγχρονη ερμηνεία της αιγαιοπελαγίτικης αρχιτεκτονικής.

Με αυθεντικά design icons σε όλους τους χώρους, με διακεκριμένο εστιατόριο και spa που παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, προτείνει στους επισκέπτες του μια διαφορετική, αληθινά exclusive εμπειρία διαμονής.

“Για όλους εμάς στην ομάδα του Kenshō Psarou είναι πολύ μεγάλη τιμή να λαμβάνουμε τη διάκριση Greece’s Leading Boutique Hotel 2021 στα World Travel Awards καθώς πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο έρχεται να επιβεβαιώσει και να ανταμείψει την προσπάθεια μας.

Το γεγονός πως τα World Travel Awards είναι βραβεία που ψηφίζονται από το κοινό και από τους επαγγελματίες του τουρισμού και της φιλοξενίας σε παγκόσμιο επίπεδο καθιστά για εμάς ακόμα πιο σημαντική τη συγκεκριμένη διάκριση,” αναφέρει το σε ανακοίνωσή του το ξενοδοχείο.

“Το γεγονός ότι το Kenshō Psarou κατακτά αυτή την διάκριση για τρίτη συνεχή χρονιά και μάλιστα σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους για τον ελληνικό και τον παγκόσμιο τουρισμό, αποτελεί την πιο ισχυρή απόδειξη ότι όλοι εμείς παραμένουμε προσηλωμένοι σε αυτό που αποτελεί την κεντρική φιλοσοφία των ξενοδοχείων Kenshō από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους: Να παρέχουμε στους επισκέπτες μας μια αυθεντική, ποιοτική εμπειρία διαμονής με τα υψηλότερα standards φιλοξενίας.”

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*