connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Τέσσερις χρυσές διακρίσεις για τη Nelios στα Greek Hospitality Awards 2021

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, η Nelios βραβεύτηκε με Gold Award ως Best Hotel Digital Marketing Agency, κατά την τελετή απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 που διοργανώθηκε από την Ethos Media στις 15 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, η Nelios απέσπασε 3 ακόμη  χρυσά βραβεία, στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Best Greek Hotel Website Developer
  • Best Greek Hotel WebSite: αφορά στο σχεδιασμό και την κατασκευή website που υλοποίησε η Nelios για τον όμιλο Nimbus, που περιλαμβάνει δύο boutique ξενοδοχεία υψηλής αισθητικής, στη Μύκονο και τη Σαντορίνη.
  • Best Digital Advertising and Performance Campaign: αφορά στην επιτυχημένη στρατηγική digital marketing που υλοποίησε η Nelios για το ατμοσφαιρικό Olea All Suite Hotel στη Ζάκυνθο.

Δημήτρης Σερίφης

“Ευχαριστούμε θερμά! Αυτές οι βραβεύσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της προσπάθειας που καταβάλει η καταπληκτική ομάδα μας. Παράλληλα όμως αποτελούν και δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη νέων τεχνολογικών λύσεων που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο τον ελληνικό τουρισμό,” δηλώνει ο Δημήτρης Σερίφης, Nelios CEO.

Η Nelios, μετά από 13 χρόνια επιτυχημένης πορείας στην τουριστική αγορά της Ελλάδας, συνεχίζει να κατέχει σταθερά τη θέση του market leader στην παροχή υπηρεσιών digital marketing αποκλειστικά για ξενοδοχεία και προορισμούς.

Η μακρόχρονη εμπειρία της Nelios, το πλούσιο εταιρικό portfolio με περισσότερα από 400 ξενοδοχεία, ο ρυθμός ανάπτυξης ετήσιων συμβολαίων 96%, οι κινήσεις εξωστρέφειας που περιλαμβάνουν συμμετοχή των στελεχών της σε περισσότερα από 250 συνέδρια και workshops που αφορούν στον ηλεκτρονικό τουρισμό, αλλά και τα επιτυχημένα case studies πελατών της, επισφραγίζονται από πλήθος διακρίσεων, αφού τα τελευταία 4 χρόνια η εταιρία έχει λάβει περισσότερες από 25 βραβεύσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρει και τα αποτελέσματα που είναι σε θέση να επιδεικνύει υπερήφανα για τους συνεργάτες της.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*