connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Go Green! Hotel Webinar: Ο αειφόρος τουρισμός ως εργαλείο marketing

Η ανάγκη για την στροφή προς τον αειφόρο τουρισμό είναι γεγονός. Οι ξενοδόχοι και οι επιχειρηματίες του τουρισμού όμως αναρωτιούνται πώς μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη στροφή. Μερικοί, παρόλο που έχουν εντάξει πράσινες πρακτικές στο κατάλυμά τους, δεν ξέρουν από που να ξεκινήσουν. Άλλοι φοβούνται ότι μία τέτοια αλλαγή θα φέρει επιπρόσθετα κόστη και θα απαιτήσει πολύτιμο χρόνο.

Το Go Green! Hotel Webinar δημιουργήθηκε για να λύσει αυτές τις απορίες και για να ενδυναμώσει τα ενδιαφερόμενα μέλη στον τουριστικό κλάδο για να προσελκύσουν ποιοτικούς επισκέπτες.

Το διήμερο διαδικτυακό σεμινάριο εξηγεί τις αρχές του αειφόρου τουρισμού με παραδείγματα που σχετίζονται με την Ελλάδα και το εξωτερικό. Δείχνει στους συμμετέχοντες τις μη-κοστοβόρες παρεμβάσεις που χρειάζονται, μαζί με άπειρες συμβουλές marketing και επικοινωνίας.

Iyad Kayali

“Παρατηρήσαμε από τα προηγούμενα σεμινάρια που κάναμε, ότι οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις πλήττονται, ειδικά εν καιρώ πανδημίας,” λέει ο διοργανωτής ο κος Iyad Kayali από την εταιρία Medventure (Ecotourism Greece και Green Guide για τουριστικές επιχειρήσεις).

“Πολλοί ξένοι πελάτες αρχίζουν και σχολιάζουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του ταξιδιού τους και θέλουν να ξέρουν ότι το τουριστικό κατάλυμα ή η δραστηριότητα που έχουν επιλέξει, δεν έχει ή προσπαθεί να μειώσει τις αρνητικές επιπτώσεις του τουρισμού,” εξηγεί.

To διήμερο 8ώρο σεμινάριο φωτίζει το δρόμο στην απόκτηση μίας αληθινής πράσινης ταυτότητας που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις ανάγκες του τουρισμού μετά το Covid-19, θα βοηθήσει στην επέκταση της τουριστικής σεζόν, θα δείξει το άνοιγμα προς πιο στοχευμένες αγορές και θα συνδράμει ενεργά στην προσέλκυση πελατών με μεγαλύτερη αγοραστική δύναμη.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*