connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Επιστρέφουν τον Μάρτιο τα live webinars της Hotelier Academy Greece

Έπειτα από την τεράστια επιτυχία των δύο αρχικών διοργανώσεων του 2020, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο & τον Οκτώβριο και συγκέντρωσαν πάνω από 8.000 attendees στην Hotel E-Learning πλατφόρμα της Hotelier Academy και πάνω από 205.000 θεάσεις στα Social Media της διοργάνωσης, τα Live Webinars της Hotelier Academy επανέρχονται ανανεωμένα αυτό τον Μάρτιο!

Ο τρίτος κύκλος των Ξενοδοχειακών Webinars της Hotelier Academy, ξεκινά επίσημα τον Μάρτιο 2021, παρουσιάζοντας μία σειρά από νέα ζωντανά σεμινάρια που έχουν ως στόχο να ενισχύσουν την τεχνογνωσία των εργαζομένων στα Ξενοδοχεία παγκοσμίως, παρέχοντας μία δωρεάν πλατφόρμα εκπαίδευσης και επιμόρφωσης σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες. Στη διοργάνωση του Μαρτίου 2021, θα παρουσιαστούν νέες εκπαιδευτικές θεματολογίες, προάγοντας ένα ανανεωμένο Concept, με συμμετοχές Ξενοδοχείων από όλο τον κόσμο.

Το event που θα απευθύνεται τόσο στο ελληνικό, όσο και το διεθνές κοινό, θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 31 Μαρτίου 2021.

Έχοντας πλέον ένα σημαντικά αναδιαμορφωμένο επιχειρηματικό και λειτουργικό ξενοδοχειακό περιβάλλον το οποίο είναι προσαρμοσμένο στην digital εποχή, η Hotelier Academy, προδιαγράφει μία σειρά από Webinars που έρχονται να εκπαιδεύσουν τους Ξενοδόχους σε νέες τεχνικές, να ενισχύσουν τις βάσεις τους στις κλασσικές ξενοδοχειακές διαδικασίες και να παρουσιάσουν πραγματικά παραδείγματα επιτυχημένων πρακτικών.

Εξελίσσοντας το μοντέλο των Webinars του δεύτερου κύκλου, οι ξενοδόχοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν Ξενοδοχειακές Παρουσιάσεις στα Ελληνικά & Αγγλικά, Demo Ξενοδοχειακών Λύσεων, αλλά και τα τελευταία Trends της Ξενοδοχειακής Αγοράς. Στο event αναμένεται να συμμετέχουν Ξενοδοχεία από 20+ χώρες, μεταξύ των οποίων Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία, Αυστρία, αλλά και από επιλεγμένες Ασιατικές χώρες όπως Ταϊλάνδη, Ινδονησία και Μαλδίβες.

Καθώς η Ελληνική Ξενοδοχειακή αγορά αποτελεί πυλώνα της διοργάνωσης, το event για το κοινό της Ελλάδας θα εμπλουτιστεί και με ευκαιρίες καριέρας σε Ελληνικά Ξενοδοχεία, αλλά και τα πρώτα Hotelier Academy Student Days.

Δείτε τις παράλληλες Δράσεις του Event:

1-31 Μαρτίου 2021 – Hotel Career Month

Για όλο τον μήνα των Hotelier Academy Live Webinars 2021, μέσα από το ειδικό περιβάλλον Hotelier Academy, ο υποψήφιος θα μπορεί να βρει διαθέσιμες θέσεις εργασίας στα Ξενοδοχεία και να πραγματοποιήσει Live Συνεντεύξεις με τους HR Managers των καταλυμάτων.

Ο υποψήφιος θα μπορεί:

– Να βρει διαθέσιμες Θέσεις εργασίας στα Ξενοδοχεία με πλούσια Job Descriptions & Περιεχόμενο.

– Να ολοκληρώσει τα σχετικά Tests ανάλογα με το Job Description και τα Skills που απαιτεί.

– Να πραγματοποιήσει Live Συνεντεύξεις με τους HR Managers των Ξενοδοχείων.

29-31 Μαρτίου 2021 – Hotelier Academy Student Days

Τις τελευταίες 3 ημέρες του Event, θα διοργανωθεί ένα ειδικό πρόγραμμα με orientation Webinars για Σπουδαστές, σε συνεργασία με κορυφαία Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Ελλάδα, μέσα από ένα ιδιαίτερο format προσαρμοσμένο στα νεανικά κοινά.

Κατά τη διάρκεια των Student Days θα παρουσιαστούν Webinars, τα οποία:

– Θα επεξηγούν τα διάφορα Ξενοδοχειακά Job Descriptions ανάλογα με τον τομέα σπουδών.

– Θα παρουσιάζουν τη Work Routine στις διάφορες θέσεις Εργασίας στα Ξενοδοχεία.

– Θα εκπαιδεύουν πάνω σε βασικές γνώσεις της Ξενοδοχειακής Αγοράς.

Τρόποι Συμμετοχής και Παρακολούθησης:

Η συμμετοχή του κοινού στα Webinars είναι δωρεάν και οι δηλώσεις συμμετοχής θα ανοίξουν στα τέλη Φεβρουαρίου του 2021.

Όσοι είχαν πραγματοποιήσει την εγγραφή τους στους προηγούμενους κύκλους των δωρεάν webinars, δεν χρειάζεται να κάνουν εγγραφή ξανά και θα λάβουν προσωπικό μήνυμα την ημέρα που θα ανοίξουν οι δηλώσεις συμμετοχής.

Συμμετοχή ως ομιλητής στα Ελληνικά & τα Αγγλικά Webinars:

Αν ενδιαφέρεσαι να συμμετέχεις ως ομιλητής στα Live Webinars της Hotelier Academy επικοινώνησε με την Στέλλα Ζένιου στο stella@hotelieracademy.org ή στο +30 2103245142.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*