connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

DGroops: Ένα καινοτόμο προϊόν για την τουριστική αγορά

Η DGroops γεννήθηκε σαν ιδέα το 2017 μέσα από τις ανάγκες και τις δυσκολίες των τουριστικών γραφείων και των ξενοδοχείων να δημιουργήσουν και να προωθήσουν εκδρομές.

Αρχικά κατέγραψε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλοι οι συνεργάτες μιας τουριστικής εκδρομής – τουριστικά γραφεία , toor operators, DMCs, ξενοδοχεία, εστιατόρια, εταιρείες λεωφορείων, συνοδοί, ξεναγοί, οδηγοί, κτλ.

Στην συνέχεια επινόησε τον πιο εύκολο τρόπο για να επιλύσει όλα τα προβλήματα και δυσκολίες αυτών, δημιουργώντας μία ηλεκτρονική πλατφόρμα και στην συνέχεια 4 apps.

Η DGroops είναι η μοναδική πλατφόρμα κρατήσεων που δεν αγοράζει, πουλάει ή κρατάει allotment αλλά προωθεί την άμεση συνεργασία ανάμεσα σε όλους τους εμπλεκόμενους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η πλατφόρμα προσφέρει ένα marketplace, καθώς επίσης ένα σύστημα ταξινόμησης/επικοινωνίας για το κάθε γκρουπ με όλους τους συνεργάτες. Και όλα αυτά σχεδόν δωρεάν. Τα τουριστικά γραφεία πληρώνουν μόνο μια ετήσια συνδρομή και τα ξενοδοχεία 1% για κάθε γκρουπ.

Μέσα σε ένα μόνο χρόνο η DGroops κατάφερε να κερδίσει το βραβείο καινοτομίας στον τουρισμό (ανάμεσα σε 479 startups από όλο τον κόσμο) και να γίνει μέλος διαφόρων οργανισμών τουριστικών γραφείων και ξενοδοχείων σε όλη την Ευρώπη.

Την εταιρεία ανέφεραν διάφορες εταιρείες μάρκετινγκ ξενοδοχείων ως την καλύτερη λύση ανάκαμψης της αγοράς μετά από τον Covid-19.

Ενδεικτικά, τα βασικά χαρακτηριστικά της DGroops προσφέρουν την δυνατότητα στους πελάτες:

1. Να βρουν συνεργάτες σε όλο τον κόσμο από το γραφείο τους,
2. Να βρουν ξενοδοχεία που να ταιριάζουν με το budget τους και να έχουν διαθεσιμότητα για να κάνουν συμβόλαιο μαζί τους σε μερικά λεπτά (σύντομα και λεωφορεία / συνοδοί / ξεναγοί),
3. Να δημιουργήσουν πωλήσεις μέσα από την πλατφόρμα (αντί να τυπώνουν καταλόγους),
4. Οι κρατήσεις να γίνονται εντός πλατφόρμας,
5. Με 3 κινήσεις να μπορούν να βρουν όλες τις πληροφορίες για το κάθε τους γκρουπ,
6. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες να μοιράζονται αυτόματα με τους συνεργάτες, δημιουργώντας την αίσθηση πως όλοι οι συνεργάτες της εκδρομής κάθονται στο ίδιο τραπέζι.

Μέσα στον Νοέμβριο, σε ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθεί σύντομα, θα διεξαχθεί από την ομάδα της DGroops ένα περιεκτικό και δυνατό διαδικτυακό σεμινάριο ενημέρωσης για την παρουσίαση της πλατφόρμας σε όλη την τουριστική αγορά.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*