connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Σημαντικές διακρίσεις για το ξενοδοχείο Athens Utopia Ermou

Δύο ασημένια βραβεία κατέκτησε το ξενοδοχείο Athens Utopia Ermou στα Greek Hospitality Awards 2020.

Το ξενοδοχείο έλαβε το ασημένιο βραβείο ως Best Greek Apartment City Hotel, ενώ το Ermou 46 Café Wine Bar, το οποίο βρίσκεται στην ταράτσα του Athens Utopia Ermou τιμήθηκε με το ασημένιο βραβείο στην κατηγορία Best Greek Hotel Bar.

Επίσης, ο Διευθυντής του Athens Utopia Ermou Στέλιος Ιωαννίδης βραβεύτηκε για το έργο και τη δράση του στον κλάδο της ελληνικής φιλοξενίας με τον τιμητικό τίτλο Greek Hospitality Rising Star.

“Στις δύσκολες στιγμές που διανύει ο τουρισμός, οι φετινές βραβεύσεις αποτελούν νησίδες αισιοδοξίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου, που με στήριξαν και στηρίζουν το έργο μου κι εμένα προσωπικά. Το συστατικό της επιτυχίας είναι το ομαδικό πνεύμα και η συνεργασία σε όλα τα επίπεδα,” ανέφερε ο ίδιος.

Ο κ. Ιωαννίδης, δραστηριοποιείται στον ξενοδοχειακό κλάδο από το 2002. Πρωτοπόρος και καινοτόμος, το όνομά του έγινε γνωστό στο ευρύ κοινό, όταν έφερε στην Ελλάδα τον ισραηλινό όμιλο Brown Hotels, κλείνοντας μια πετυχημένη συμφωνία για το πρώην ξενοδοχείο La Mirage.

Σημαντική είναι και η αναγνώριση του στο εξωτερικό, καθώς συγκαταλέγεται στο Business Elite’s “40 under 40” South Eastern Europe.

Το πιο πρόσφατο project του είναι το ξενοδοχειο Athens Utopia Ermou, το οποίο έχει λάβει πληθώρα βραβείων σε έναν μόνο χρόνο λειτουργίας.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*