connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Χρυσό βραβείο για την Aqua Vista Hotels στα Greek Hospitality Awards 2020

Aplai Dome

Η Aqua Vista Hotels τιμήθηκε με δύο βραβεία στην φετινή τελετή των Greek Hospitality Awards, η οποία πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά στις 6 Οκτωβρίου 2020.

Η εταιρεία παρέλαβε το Gold βραβείο στην κατηγορία Best Branding Strategy και το ξενοδοχείο Aplai Dome, το οποίο και διαχειρίζεται, βραβεύτηκε ως Best Greek Boutique Resort (Bronze). Για ακόμα μια χρονιά οι υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με την άψογη εξυπηρέτηση και την ζεστή φιλοξενία που χαρακτηρίζουν την Aqua Vista Hotels ξεχώρισαν.

Η Aqua Vista Hotels παράλληλα με τη διαχείριση κρατήσεων, δραστηριοποιείται δυναμικά και στην ανάπτυξη ιδιαίτερων ξενοδοχειακών concept τα οποία κεφαλαιοποιούν τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα κάθε venue και αξιοποιούν στο μέγιστο βαθμό τη δυναμική κάθε μονάδας. Αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και την εσωτερική διακόσμηση ενός ξενοδοχείου μέχρι το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών του, εξασφαλίζει μια μοναδική εμπειρία διαμονής για τον επισκέπτη.

Αυτό που κατάφερε να δώσει τη διάκριση στην συγκεκριμένη μονάδα είναι η αυθεντική ελληνική φιλοξενία σε συνδυασμό με την προσοχή στη λεπτομέρεια, την ιδιωτικότητα και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών είναι όλα όσα διαφοροποιούν το Aplai Dome. Οι 14 υπερσύγχρονες σουίτες, η καθεμία με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά, υπόσχονται μια ανεπανάληπτη εμπειρία διακοπών ακόμα και στους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Οι πολυτελείς παροχές του όπως το σπα, το γυμναστήριο αλλά και ο υπέροχος χώρος της πισίνας ανταποκρίνονται άψογα στις ανάγκες τους σύγχρονου ταξιδιώτη.

Μιλώντας σχετικά η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, δήλωσε “Εκ μέρους όλων μας στην Aqua Vista Hotels θερμά ευχαριστώ στον θεσμό των Greek Hospitality Awards και τους επαγγελματίες του τουρισμού που σε μια τόσο κομβική στιγμή για τον τομέα του τουρισμού στη χώρα μας, τίμησαν την εταιρεία μας με τη χρυσή διάκριση και βράβευσαν ένα από τα εκλεκτά ξενοδοχεία-μέλη μας, το Aplai Dome. Η πίστη μας στον ελληνικό προορισμό και τουρισμό είναι αδιαπραγμάτευτη, διατηρούμε την αισιοδοξία μας, και δουλεύουμε με μόνο στόχο την εκ νέου άνθιση της ελληνικής φιλοξενίας.”

Τα Greek Hospitality Awards 2020 διοργανώθηκαν τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την Ethos EVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο και Νάξο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*