connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

AboutHotelier.com: Νέα υπηρεσία Mobile Online Check in

Photo Source: @AboutHotelier

Η AboutHotelier.com, μία εταιρεία που προσφέρει προϊόντα και ψηφιακές λύσεις μάρκετινγκ για τον κλάδο της φιλοξενίας, παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία Mobile Online Check In App.

Το online check-in για ξενοδοχεία είναι εδώ: με τη νέα υπηρεσία της AboutHotelier.com, κερδίζετε το προβάδισμα που χρειάζεστε για μία φρέσκια αρχή. Εμπνεύστε τους ταξιδιώτες και προσφέρετε τους έναν προνομιακό τρόπο άφιξης, με ελάχιστη επαφή. Η νέα υπηρεσία Mobile Online Check In της AboutHotelier.com, το κάνει δυνατό!

Εύκολο, γρήγορο, ασφαλές check-in που αφήνει τον επισκέπτη ικανοποιημένο, αφαιρώντας τη ταλαιπωρία της αναμονής και των καθυστερήσεων. Η απόλυτη Online Check-in Platform αποτελεί απαραίτητο εφόδιο για κάθε κατάλυμα.

Οι αεροπορικές εταιρείες το κάνουν για χρόνια – γιατί να μην ενταχθεί και στον ξενοδοχειακό κλάδο;

Πως λειτουργεί:

Εσείς επιλέγετε πόση ώρα πριν από την άφιξη θέλετε να στέλνετε στους πελάτες σας μία ειδικά διαμορφωμένη φόρμα, έτοιμη για συμπλήρωση από τον ίδιο τον επισκέπτη. Ο παραλήπτης, μπορεί ανά πάσα στιγμή να ολοκληρώσει τη διαδικασία εύκολα, αφού η ειδοποίηση θα του σταλθεί μέσω e-mail ή/και μέσω SMS!!

Μόλις η διαδικασία ολοκληρωθεί, λαμβάνει και αυτός αλλά και εσείς μία ειδοποίηση ότι το online check in έχει πραγματοποιηθεί με επιτυχία.

Πως συνδέεται με τις κρατήσεις μου;

Το online check in απευθύνεται σε όλους τους επισκέπτες, ανεξάρτητα με τον τρόπο που έκαναν την κράτηση τους. Στην υπηρεσία μπορούν να συνδεθούν όλες οι κρατήσεις από τη μηχανή κράτησης Webhotelier, τα κανάλια OTAS μέσω channel manager (Primal Res), να προστεθούν οι offline κρατήσεις σας (κρατήσεις μέσω τηλεφώνου, e-mail κλπ, μέσω Pms), ακόμα και να ανεβάσετε με excel μαζικές κρατήσεις σας.

Γνωρίζοντας ήδη όλα τα απαραίτητα στοιχεία των ταξιδιωτών σας, γλυτώνετε χρόνο στην άφιξη. Επίσης, μειώνετε τα λάθη στην αναχώρηση καθώς μπορείτε εκ των προτέρων να γνωρίζετε αν ο επισκέπτης επιθυμεί απόδειξη ή τιμολόγιο.

Χρησιμοποιήστε αυτή την ευκαιρία έξυπνα διαμορφώνοντας τα πεδία στη φόρμα έτσι ώστε να μάθετε περισσότερα για τους επισκέπτες σας, προτείνοντας τους υπηρεσίες. Η έγκαιρη ενημέρωση σας δίνει προβάδισμα για να κάνετε περισσότερα για τους πελάτες σας!

Τι άλλο μπορώ να δω μέσα στο σύστημα;

Η AboutHotelier.com σας δίνει πρόσβαση στη Hotel Manager πλατφόρμα της όπου μπορείτε να δείτε χρήσιμα στατιστικά όπως συνολικές κρατήσεις, αριθμό επισκεπτών, καθώς και στοιχεία για το στάδιο στο οποίο βρίσκεται η διαδικασία του οnline check in.

Δημιουργήστε μια πιο προσωπική σχέση με τους επισκέπτες σας πριν ακόμα φτάσουν στο ξενοδοχείο σας, γνωρίστε τους καλύτερα και κάντε τους να εμπιστευτούν ακόμη περισσότερο.

Θα αρέσει όμως στους πελάτες μου;

Πολύ απλά και ξεκάθαρα: Ναι.

Είναι μία γρήγορη και εύκολη διαδικασία με την οποία ο σύγχρονος ταξιδιώτης έχει ήδη εξοικειωθεί καθώς χρησιμοποιείται ήδη από τις γνωστότερες αεροπορικές εταιρείες. Δεν χρειάζεται πάνω από 3 λεπτά για να ολοκληρωθεί.

Επιπλέον, λόγω του ότι η AboutHotelier.com έχει δημιουργήσει ένα σύστημα πλήρως συμβατό και από desktop και από κινητά, δεν έχει σημασία αν ο πελάτης επιλέξει να κάνει τη διαδικασία από το σπίτι του ή ακόμα και on-the-go. Μπορεί να δει όλες τις πολιτικές σας και θα ενημερωθεί απευθείας ότι έκανε τα βήματα σωστά και το online check-in του έχει πραγματοποιηθεί. Στη περίπτωση που κάνει κάποιο λάθος, μπορεί να ξεκινήσει τη διαδικασία από την αρχή.

Όλοι μας θέλουμε να γλυτώνουμε χρόνο – πόσο μάλλον στις διακοπές μας. Ο πελάτης σας κερδίζει χρόνο στην άφιξη και ολοκληρώνει το check in του πριν φτάσει καν στο ξενοδοχείο.

Ζητήστε δωρεάν δοκιμή της πλατφόρμας Online Check In και η ομάδα της Abouthotelier θα επικοινωνήσει άμεσα μαζί σας!

Περισσοτερες πληροφοριες

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*