connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το 2ο BnB Guest Conference στις 25-26 Ιανουαρίου

Το ετήσιο ραντεβού της αγοράς βραχυχρόνιας μίσθωσης, BnB Guest Conference, έχει οριστεί για τις 25 & 26 Ιανουαρίου 2020, στο Divani Caravel.

Το συνέδριο έρχεται να καλύψει τις ανάγκες ιδιοκτητών και διαχειριστών ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης για έγκυρη ενημέρωση στα θέματα που τους απασχολούν.

Ομιλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα παρέχουν χρήσιμες πληροφορίες, “εξοπλίζοντας” όσους ασχολούνται με την αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Παράλληλα με τις εργασίες του BnB Guest Conference, θα πραγματοποιηθούν εξειδικευμένα workshops & presentations που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.

1o BnB Guest Conference

Εκπαίδευση σε διάφορες πλατφόρμες, εργαλεία πωλήσεων και marketing, λύσεις για την καθημερινή διαχείριση του καταλύματος, φορολογικά θέματα. Οι συνεργάτες του συνεδρίου θα συζητήσουν με τους παρευρισκόμενους και θα λύσουν όλες τους τις απορίες.

Η παρακολούθηση του συνεδρίου είναι δωρεάν και απαιτείται προεγγραφή.

Το BnB Guest Conference 2020 τελεί υπο την Αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*