connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

ΙΝΣΕΤΕ: Το πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN στην Αθήνα

Το Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN «μιλάει» στη γλώσσα των νέων ταλέντων του τουρισμού της Ελλάδας.

Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ

To Ινστιτούτο του ΣΕΤΕ, (ΙΝΣΕΤΕ) διοργάνωσε το πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour, τον Απρίλιο του 2018, εμπνευσμένο από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας.

Η απήχηση της δράσης, που έκτοτε έχει ταξιδέψει σε 10 περιοχές της Ελλάδας, με 15 διοργανώσεις και πάνω από 4.000 συμμετέχοντες, ήταν κάτι που δεν θα μπορούσε να είχε προβλεφθεί. Οι επαγγελματίες του τουρισμού σε όλη τη χώρα, αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την προσπάθεια του INΣΕΤΕ, να προσφέρει στοχευμένη γνώση και ενημέρωση σε σύγχρονα θέματα που τους απασχολούν καθημερινά.

Η κα. Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ.

Όπως επισημαίνει η κα. Λία Ζαμπέτογλου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης του ΙΝΣΕΤΕ, «είμαστε ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση των επαγγελματιών του κλάδου, αλλά μέσα από αυτήν διαπιστώσαμε ότι και τα νέα ταλέντα του κλάδου και οι σπουδαστές του, έχουν ακριβώς τις ίδιες ανάγκες, τις οποίες αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να εξερευνήσουμε. Έτσι, γεννήθηκε το Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN, που «μιλάει» στη γλώσσα των νέων ταλέντων του τουρισμού της Ελλάδας και στόχο έχει να βοηθήσει τους μελλοντικούς επαγγελματίες να γίνουν πρωτίστως καλύτεροι και πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι και κατ’ επέκταση καλύτεροι επαγγελματίες».

Το πρώτο Σχολείο Τουρισμού OnTour NEXT GEN, θα υλοποιηθεί στην Αθήνα, στον Πολυχώρο Αθηναΐδα, στις 25 και 26 Ιανουαρίου 2020. Πρόκειται για μία ζωντανή διαδραστική εκδήλωση γεμάτη θετική ενέργεια, γνώσεις και έμπνευση.

Το ΙΝΣΕΤΕ, συνεχίζει το Tour του, σε όλη την Ελλάδα και πρόκειται να διοργανώσει 8 ακόμα Σχολεία Τουρισμού OnTour το πρώτο 6μηνο του 2020, σε Καβάλα, Θάσο, Κεφαλονιά, Κέρκυρα, Κρήτη, Σάμο και Δελφούς.

Η συμμετοχή, όπως σε κάθε Σχολείο Τουρισμού OnTour, είναι δωρεάν και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας και το ΙΝΣΕΤΕ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*