connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Bratti Hotel Signage: Νέα πρόταση στη σήμανση των ξενοδοχείων

Οι νέες τάσεις στην μελέτη σήμανσης των καταλυμάτων στις μεγάλες Ξενοδοχειακές Εκθέσεις του Νοεμβρίου από την Bratti Hotel Signage

Κλείνοντας πλέον 50 χρόνια στην αγορά της Σήμανσης Κτηρίων, η εταιρεία Bratti, εδραιώνει την θέση της στην Ξενοδοχειακή Αγορά με το λανσάρισμα του νέου εξειδικευμένου brand «Bratti Hotel Signage» αλλά και τη συμμετοχή της σε 3 κορυφαία ξενοδοχειακά events σε Ελλάδα και Κύπρο.

Με την δημιουργία μιας εξειδικευμένης ομάδας στο χώρο των καταλυμάτων, αλλά και μια σειρά από λύσεις σήμανσης για Ξενοδοχεία, η Bratti Hotel Signage αναμένεται να φέρει μια νέα πρόταση στον τρόπο που τα καταλύματα σχεδιάζουν την σήμανσή τους, που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στις εκθέσεις 100% Hotel Show, Xenia αλλά και στη Hospitality Expo Cyprus που θα διοργανωθεί για πρώτη φορά στην Κύπρο.

Κατά την διάρκεια των εκθέσεων η ομάδα της Bratti Hotel Signage θα συναντήσει Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες αλλά και ιδιοκτήτες τουριστικών επιχειρήσεων παρουσιάζοντας τις εξειδικευμένες για τον χώρο προτάσεις. Μεταξύ των λύσεων που θα παρουσιαστούν ξεχωρίζουν οι ειδικές σημάνσεις με γραφή Braille για ΑΜΕΑ , οι διακοσμητικές επενδύσεις τοίχου με εκτύπωση FineArt αλλά και οι σημάνσεις με 3D Μεταλλικά Γράμματα για επιγραφές σε ανισόπαχες επιφάνειες, που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναμένεται να δώσουν μια αναβαθμισμένη αίσθηση στο Design των Ξενοδοχείων.

Εκτός από τις εξειδικευμένες για Ξενοδοχεία λύσεις, στα περίπτερα της Bratti Hotel Signage, θα παρουσιαστούν και ολοκληρωμένα Case Studies από Resorts και Boutique Ξενοδοχεία σε Αθήνα, Κρήτη και Πάρο ενώ θα παρουσιαστούν και τα ειδικά μοντέλα συνεργασίας με Ξενοδόχους και Αρχιτέκτονες.

Τα Περίπτερα της Bratti Hotel Signage:

100% Ηotel Show 2019: Booth C35
ΧΕΝΙΑ 2019: HALL 4 Booth A24
HOSPITALITY EXPO CYPRUS: Booth 642B

Αν ενδιαφέρεστε για Ραντεβού σε κάποια από τις παραπάνω εκθέσεις κάντε κλικ στον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Πληροφοριες και ραντεβου

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*