connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Smart Hospitality Center: Εκπαίδευση & πιστοποιήσεις από το AHLEI στην διαχείριση ξενοδοχείων

Η StudySmart, πρωτοπόρος με πολυετή και σημαντική τεχνογνωσία στον τομέα της επαγγελματικής κατάρτισης και πιστοποιήσεων, και το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI) ένας από τους σημαντικότερους φορείς παγκοσμίως, στην διαπίστευση και εκπαίδευση του Ξενοδοχειακού κλάδου, ενώσανε τις δυνάμεις τους και προσφέρουν μια νέα πρόταση στην νέα εποχή της επαγγελματικής τουριστικής εκπαίδευσης και πιστοποίησης που ακούει σε ένα όνομα… Smart Hospitality Center.

Το Smart Hospitality Center προσφέρει διεθνής αναγνωρισμένες επαγγελματικές πιστοποιήσεις από το American Hotel & Lodging Educational Institute (AHLEI), στην διαχείριση ξενοδοχείων. Τα προγράμματα σχεδιάζονται από εξειδικευμένους επαγγελματίες για τα μελλοντικά στελέχη του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο. Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, είναι επιτακτικό επαγγελματίες να είναι εξοπλισμένοι με τις καλύτερες δυνατές δεξιότητες. Η ξενοδοχειακή και τουριστική βιομηχανία αναπτύσσεται ταχύτατα και μαζί της οι ανάγκες για εξειδικευμένα στελέχη.

Στην σύγχρονη ξενοδοχειακή επιχείρηση, όλα σχετίζονται με την ικανότητα και την ποιοτική ιδιαιτερότητα των ανθρώπων της να διαχειριστούν βασικές προκλήσεις όπως:

– Την εξέλιξη της τεχνολογίας που αλλάζει ραγδαία τους κανόνες του παιχνιδιού και της κερδοφορίας,
– Την διαφοροποίηση του προϊόντος και τον υπέρμετρο ανταγωνισμό
– Την έλλειψη εξειδικευμένων στελεχών και τις απαιτήσεις για νέες δεξιότητες,
– Και τις διαφορετικές προτιμήσεις και συμπεριφορές των πελατών

Οι απαιτήσεις αυτές δημιουργούν την ανάγκη για συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση πιο έντονα από ποτέ. Οι επιχειρήσεις του αύριο, θα αναζητούν επαγγελματίες που έχουν τις ικανότητες και τις δεξιότητες να αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις και να ικανοποιούν τις ανάγκες των  πελατών τους στο μέγιστο.

Προσφερόμενες επαγγελματικές πιστοποιήσεις από το AHLEI στην διαχείριση ξενοδοχείων

Certification in Hotel Revenue Management®

Ενας Revenue Manager αντιμετωπίζει καθημερινά την πρόκληση να αξιολογήσει πολλά ιστορικά, τρέχοντα και μελλοντικά δεδομένα και να λάβει τις βέλτιστες αποφάσεις. Ως εκ τούτου, είναι πρωταρχικής σημασίας ένας τέτοιος επαγγελματίας να έχει την απαιτούμενη εμπειρία αλλά και να διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση για να είναι μέλος των ελίτ επαγγελματιών στο ξενοδοχειακό κλάδο. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certification in Managing Food & Beverage Operations®

Οι υποψήφιοι επαγγελματίες επισιτιστικών τμημάτων χρειάζονται μια σταθερή εξέλιξη στις γνώσεις τους και τις απαραίτητες δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των τμημάτων τροφίμων και ποτών. Το πρόγραμμα αυτό πιστοποιεί επαγγελματίες που εκτελούν επιτυχημένα επιχειρησιακές τακτικές για επισιτιστικά τμήματα. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certification in Front Office Operations®

Η πιστοποίηση του Front Office Operations βοηθάει επαγγελματίες να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που απαιτούνται για να επιτύχουν σε μια θέση πρώτης γραμμής στα ξενοδοχεία. Οι διαδικασίες του front office και της διαχείρισης του, τοποθετούνται μέσα το πλαίσιο της συνολικής λειτουργίας ενός ξενοδοχείου. Οι μαθητές θα εκπαιδευτούν με πραγματικό πρόγραμα PMS και θα μάθουν πώς η υποδοχή αλληλεπιδρά με άλλα τμήματα. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certification in Hospitality Management & Performance Operations®

Οι επιτυχημένοι ηγέτες στον κλάδο της φιλοξενίας διαθέτουν έναν ολοκληρωμένο συνδυασμό από Soft & Hard skills για να εξασφαλίσουν την ομαλή καθημερινή λειτουργία της επιχείρησης και να διαχειριστούν αποτελεσματικά τους συνεργάτες τους. Επιπλέον, στοχεύουν στην ικανότητα των στελεχών  ώστε με αποτελεσματικό τρόπο να ικανοποιούν τις μεταβαλλόμενες και ποικίλες ανάγκες και πρότυπα των πελατών τους. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certified Guest Service Professional®

Ένας επαγγελματίας στον χώρο της εξυπηρέτησης πελατών έχει την ευθύνη να παρέχει στους επισκέπτες του ξενοδοχείου προσωπική και επαγγελματική εξυπηρέτηση καθ ‘όλη τη διαμονή τους. Η πιστοποίηση του Certified Guest Service Professional σας παρέχει τα απαραίτητα εχέγγυα και δεξιότητες προκειμένου να επικοινωνείτε αποτελεσματικά με τους επισκέπτες. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

Certified Hotel Administrator®

Η πιστοποίηση Certified Hotel Administrator (CHA®) είναι μια από τις πιο έγκυρες πιστοποιήσεις για γενικούς διευθυντές και στελέχη ξενοδοχείων. Αναγνωρίζει τον κάτοχο της πιστοποίησης ως μέλος μίας ελιτ ομάδας επαγγελματιών του κλάδου οι οποίοι, συνδυάζοντας την εκπαίδευση, την εμπειρία με την αφοσίωση στη βιομηχανία, θα έχουν καταφέρει να επιτύχουν ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

6 Course Hospitality Operations Fundamentals Programme®

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και βασικές δεξιότητες που χρειάζονται οι επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου ώστε να μπορούν να λειτουργήσουν αποτελεσματικά μία ξενοδοχειακή επιχείρηση.  Εστιάζει σε γνωστικά πεδία που επικεντρώνονται στη διαχείριση των δωματίων και των επισιτιστικών τμημάτων, στην εφαρμογή του μάρκετινγκ και των πωλήσεων, καθώς και στο μάνατζμεντ και την αποδοτική χρηματοοικονομική λειτουργία μίας ξενοδοχειακής μονάδας. Για περισσότερα πατήστε εδώ.

*Η διδασκαλία προσαρμόζεται στην Ελληνική γλώσσα.

Το Smart Hospitality Center προσφέρει ένα 15% early bird discount για όλα τα προγράμματα με προθεσμίες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Smart Hospitality Center

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*