connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Cookoo: Η νέα γαστρονομική πρόταση της Θεσσαλονίκης για κάθε ώρα της ημέρας

Το Cookoo Comfort Food, το εστιατόριο του ξενοδοχείου Mediterranean Palace στην Θεσσαλονίκη, άνοιξε πρόσφατα τις πόρτες του, προσφέροντας νέες προτάσεις στην γαστρονομική σκηνή της πόλης, με στόχο να αποτελέσει την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας.

Το ολοκαίνουριο και φιλόξενο all day cafe bar restaurant βρίσκεται σε ένα από τα πιο ωραία και ιστορικά σημεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, κοντά στο λιμάνι και δίπλα στα Λαδάδικα, γεγονός που το καθιστά ιδανικό σημείο συνάντησης για πρωινό, brunch, business lunch ή ένα χαλαρωτικό δείπνο.

Συνδυάζει την πολυτέλεια με την χαλαρότητα και την ποιοτική εξυπηρέτηση με τη φιλική “comfort” διάθεση.

Από νωρίς το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ, το Cookoo προσφέρει  εκπληκτικές επιλογές μέσα από πλούσια, μεσογειακά πιάτα με εκλεκτές ελληνικές πρώτες ύλες καθώς και επιλεγμένες προτάσεις από τη διεθνή κουζίνα.

Οι άνθρωποί του αναζητούν συνεχώς τα καλύτερα υλικά και δημιουργούν μοναδικές γεύσεις, συνδυάζοντας το κομψό και ζεστό περιβάλλον, με στόχο το αυθόρμητο χαμόγελο των επισκεπτών.

Το μενού ισορροπεί ανάμεσα στην παράδοση και το ταλέντο, στην κλασική αλλά και τη μοντέρνα κουζίνα.

Μπορεί κανείς να ξεκινήσει τη μέρα του με έναν αρωματικό καφέ και υγιεινό ελληνικό πρωινό ή να απολαύσει – στην συνέχεια της ημέρας – ένα υπέροχο brunch με αυγά ποσέ, αφράτα μπριοσάκια με γέμιση τυρί φέτα, σπανάκι, μανιτάρια, μπέικον και σάλτσα “Ολλανδέζ”.

Ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει επίσης, ένα ταξίδι γεύσεων που περιλαμβάνει μια εξαιρετική ποικιλία πιάτων – από τον τραχανά με χωριάτικο λουκάνικο και μους φέτας, τα μπιφτεκάκια στη σχάρα με βουβαλίσιο κιμά Κερκίνης γεμιστά με γραβιέρα και σάλτσα καπνιστής πάπρικας έως τον ψητό σολομό με καραμελωμένο αβοκάντο και πανακότα πολίτικης σαλάτας, και το Rib-eye steak με παστινάκι.

Τα φρέσκα πανζερότι με ποικιλία μανιταριών, μοσχαρίσια μάγουλα μπρεζέ και Αρσενικό Νάξου είναι μια επιλογή που θα μείνει αξέχαστη.

Το Cookoo Comfort Food λειτουργεί από τις 7 το πρωί έως τις 12:30 το βράδυ. Βρίσκεται στην οδό Σαλαμίνος 3, στην Θεσσαλονίκη.

Πληροφοριες και κρατησεις

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*