connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το Ios Adventure υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Το αθλητικό event Ios Adventure πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η διεξαγωγή του τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Ε.Ο.Ε).

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι η διοικούσα Ολυμπιακή Επιτροπή της Ελλάδας και μία από τις παλαιότερες Εθνικές Ολυμπιακές Επιτροπές του κόσμου. Ιδρύθηκε το 1894 και αναγνωρίστηκε το 1895. Αρμοδιότητες της Ε.Ο.Ε. είναι η εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, (Δ.Ο.Ε.) η επιλογή των αθλητών και η εποπτεία της ελληνικής συμμετοχής στους Θερινούς και Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στα προολυμπιακά τουρνουά, στους Μεσογειακούς Αγώνες, στην Ολυμπιάδα Νέων καθώς και σε οποιαδήποτε διοργάνωση αρμοδιότητας της Δ.Ο.Ε. Αποτελεί τον φορέα προώθησης και προστασίας της ολυμπιακής Ιδέας και του φίλαθλου πνεύματος στην Ελλάδα, σε συνεργασία με την Πολιτεία.

Επιπροσθέτως στα πλαίσια της Ολυμπιακής Ημέρας στις 23 Ιουνίου, ο παιδικός αγώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Ιουνίου, θα τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, η οποία υλοποιεί εκπαιδευτικά προγράμματα Ολυμπιακής Παιδείας, δίνοντας έμφαση στα παιδιά και τους νέους της Ελλάδος.

Οι αθλητές λοιπόν του παιδικού αγώνα και οι εθελοντές του event, θα λάβουν τιμητικά διπλώματα της Ολυμπιακής Ημέρας, τα οποία είναι υπογεγραμμένα από τους Προέδρους κ.κ. Tomas Bach, ΔΟΕ & Σπύρο Καπράλο, ΕΟΕ.

Διαβάστε την προκήρυξη του event εδώ.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ

Ios Adventure Video

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας του αθλητικού event Ios Adventure 2019.

Φωτογραφικό υλικό: Ios Adventure

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*