connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Η TÜV AUSTRIA HELLAS χορηγός στην 6η Ημερίδα Ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, πιστή στην υπηρεσία του τουρισμού, ως χορηγός στην 6η Ημερίδα Ποιότητας του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου.

Το Σάββατο, 13 Απριλίου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 6η Ημερίδα Ποιότητας «Ιδού η Ρόδος, ιδού και η Ποιότητα» του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου στο ξενοδοχείο Sentido Apollo Blue με εξαιρετικούς ομιλητές από τουριστικούς οργανισμούς και φορείς από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γιώργος Ματσίγκος δήλωσε ότι αυτή η μεγάλη αποδοχή και αναγνώριση της ημερίδας καταδεικνύει την έμφαση που πρέπει να δοθεί στην ποιότητα σε όλες τις εκφάνσεις της τουριστικής δραστηριότητας.

Η TÜV AUSTRIA HELLAS, μετείχε ως χορηγός της ημερίδας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την πίστη της και συνεισφορά της στην αναβάθμιση, ανάπτυξη και προβολή του τουριστικού προϊόντος της χώρας μας.

Η κ. Νόνικα Μπάκα (TÜV AUSTRIA HELLAS Head of Tourism Inspections and Certification Department), πραγματοποίησε εισήγηση με τίτλο «Ό,τι αξίζει να κάνεις, αξίζει να το κάνεις καλά!» παρουσιάζοντας την αξία και τον καίριο ρόλο της κατάρτισης, των τεχνικών ελέγχων και των διαδικασιών επιθεώρησης και πιστοποίησης στο χώρο της φιλοξενίας και την παροχή υπηρεσίας στον τουρισμό.

H TÜV AUSTRIA HELLAS είναι ανεξάρτητος οργανισμός παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών ελέγχου, εκπαίδευσης, επιθεώρησης και πιστοποίησης για την ασφάλεια, την ποιότητα, το περιβάλλον και τη διαχείριση πόρων. Παράλληλα εστιάζει και στο εκπαιδευτικό κομμάτι, μέσω του εκπαιδευτικού της κέντρου TÜV AUSTRIA ACADEMY, το οποίο είναι αναγνωρισμένο και ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) επιπέδου ΙΙ.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*