connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Β2Β Travel Event Thessaloniki: Η συμβολή του στην ανάπτυξη του εισερχόμενου τουρισμού

B2B Travel Event Thessaloniki

B2B Travel Event Thessaloniki

Για όγδοη συνεχόμενη χρονιά διοργανώθηκε το B2B Travel Event Thessaloniki από την εταιρία τουριστικού μάρκετινγκ Respond On Demand.

Πραγματοποιήθηκε στις 26 και 27 Μαρτίου 2019 στο Grand Hotel Palace των The Luxury Hotels στην Θεσσαλονίκη, με εξαιρετική επιτυχία.

Οι διοργανωτές επέλεξαν και φιλοξένησαν 30 εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και M.I.C.E. organizers από 15 χώρες, οι οποίοι πραγματοποίησαν b2b συναντήσεις με έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού. Συνολικά πραγματοποιήθηκαν πάνω από 1.000 επαγγελματικές b2b συναντήσεις.

Οι επικεφαλής της Respond on Demand, Μαρία Αθανασοπούλου και Χρύσα Κρασσά.

Οι επικεφαλής της Respond on Demand, Μαρία Αθανασοπούλου και Χρύσα Κρασσά.

Η Μαρία Αθανασοπούλου, από την Respond On Demand, δηλώνει: “η αύξηση της τάξης του 30% στις ελληνικές συμμετοχές φέτος δείχνει ότι, το event αναπτύσσεται ραγδαία αποτελώντας θεσμό για την προώθηση του τουριστικού προϊόντος της Ελλάδας”.

Στόχος της διοργανώτριας εταιρίας είναι να εμπλουτίσει ακόμα περισσότερο το μείγμα των buyers με διοργανωτές M.I.C.E. από χώρες – στόχους.

Υπογραμμίζεται ότι οι buyers κάθε χρόνο επιλέγουν να καλύψουν μόνοι τους το κόστος μετάβασης τους στην Ελλάδα, επενδύοντας σε χρόνο και χρήμα, προκειμένου να αναπτύξουν νέες συνεργασίες με Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού.

Ο διευθυντής πωλήσεων του GTP, Χάρης Μπρουσαλιάν, κατά την διάρκεια παρουσίασης στα πλαίσια του B2B Travel Event Thessaloniki.

Ο διευθυντής πωλήσεων του GTP, Χάρης Μπρουσαλιάν, κατά την διάρκεια παρουσίασης στα πλαίσια του B2B Travel Event Thessaloniki.

Το B2B Travel Εvent Thessaloniki και η Respond On Demand θα συνεχίσουν να συμβάλλουν στην ενίσχυση του εισερχόμενου τουρισμού στην Ελλάδα, επενδύοντας στις άριστες σχέσεις που τόσα χρόνια έχουν εδραιώσει με τουριστικά γραφεία και MI.I.C.E. organizers του εξωτερικού.

Μείνετε συντονισμένοι για την αναβαθμισμένη διοργάνωση στα τέλη Μαρτίου 2020.

Το Greek Travel Pages (GTP) ήταν χορηγός επικοινωνίας του B2B Travel Event Thessaloniki 2019.

Φωτογραφικό υλικό: Respond on Demand

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*