connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Sales Seminar…on Tour με δυο νέους προορισμούς!

Μετά την περσινή πολλή δυνατή χρονιά η ομάδα του Sales Seminar επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά. Με νέα προσθήκη στην ομάδα των ομιλητών έρχεται με ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους επαγγελματίες του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η ολοένα αυξανόμενη ανάγκη των επαγγελματιών, αλλά και το ενδιαφέρον των ομιλητών να ενημερώσουν, να εκπαιδεύσουν αλλά και να δώσουν λύσεις στα προβλήματα και τα ζητήματα που απασχολούν τους σύγχρονους ξενοδόχους και όχι μόνο, τους ώθησαν να ξεκινήσουν τα σεμινάρια φέτος από την Πρέβεζα και τα Ιωάννινα. Πρόκειται για δυο προορισμούς στην Ήπειρο που αποτελούν σημαντικούς πόλους έλξης τουριστών αλλά έχουν και μεγάλη δυναμική εξέλιξης.

Πρέβεζα 11.4.2019
19:00
Συνεδριακή Αίθουσα
Margarona Royal Hotel

Ο Σύλλογος Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας συνδιοργανώνει με τις εταιρείες Aqua Vista Hotels, WebHotelier, Marinet, DNA Travel, GTP και Restart, το 6ο Sales Seminar και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό επιμορφωτικό σεμινάριο για καινοτομία και ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η ορθή διαχείριση κάθε μονάδας, η ανταγωνιστικότητα, η τεχνολογία αιχμής στις online πωλήσεις, οι εναλλακτικοί τρόποι προώθησης μέσω του Πολιτιστικού Τουρισμού καθώς και οι βιωματικές εμπειρίες στην κουλτούρα κάθε τόπου μπαίνουν σε νέα βάση για την δημιουργία ενός ελκυστικού τουριστικού προϊόντος.

Ιωάννινα 12.4.2019
18:00
Συνεδριακός χώρος Φρόντζου Πολιτεία

Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Ιωαννίνων συνδιοργανώνει με τις εταιρείες Aqua Vista Hotels, WebHotelier, Marinet, DNA Travel, GTP και Restart, το 7ο Sales Seminar και σας προσκαλεί σε ένα μοναδικό επιμορφωτικό σεμινάριο για καινοτομία και ανάπτυξη στον ξενοδοχειακό κλάδο. Η ορθή διαχείριση κάθε μονάδας, η ανταγωνιστικότητα, η τεχνολογία αιχμής στις online πωλήσεις, οι εναλλακτικοί τρόποι προώθησης μέσω του Πολιτιστικού Τουρισμού καθώς και οι βιωματικές εμπειρίες στην κουλτούρα κάθε τόπου μπαίνουν σε νέα βάση για την δημιουργία ενός ελκυστικού τουριστικού προϊόντος.

Ομιλητές

Σοφία Ματζουράνη Business Development Manager Aqua Vista Hotels

Βίκτωρ Μάτσας Co-Founder Web Hotelier

Αλέξανδρος Δαμίγος CEO & Founder Marinet

Κέλλυ Αθανασιάδου Managing Director Restart

Ιάκωβος Σαχάς Founder & CEO DNA Travel

Χάρης Μπρουσαλιάν Διευθυντής Πωλήσεων Greek Travel Pages

Η ομάδα του Sales Seminar προσκαλεί και περιμένει όλους τους επαγγελματίες που θέλουν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις αιχμής αλλά και να λάβουν γνώσεις για το πως θα εκμεταλλευτούν καλύτερα το προϊόν, τον προορισμό και το κατάλυμά τους.

Το Sales Seminar τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλους και συστήνεται η δήλωση συμμετοχής με e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sales-seminar.info.

Το GTP Headlines είναι επίσημος χορηγός επικοινωνίας του Sales Seminar.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*