connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ημερίδα για τον αθλητικό τουρισμό στην Κίμωλο εν’ όψει του Kimolos Trail

Kimolos Trail Ενημερωτική ημερίδαΤην Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 και για πρώτη φορά στο νησί της Κιμώλου, θα διεξαχθεί ενημερωτική και εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα: Cyclades Trail Cup – Αθλητικός και Εναλλακτικός Τουρισμός, διαχείριση αθλητών και δημοσιότητας.

Το event θα γίνει στο πλαίσιο του Cyclades Trail Cup και σε συνεργασία με το Greek Travel Pages, με σκοπό την ενημέρωση και εκπαίδευση των επαγγελματιών της Κιμώλου, με αφορμή την διεξαγωγή του πρώτου αγώνα ορεινού τρεξίματος, Kimolos Trail.

Kimolos Trail Ενημερωτική ημερίδα

Χορηγός και Στρατηγικός Υποστηρικτής του αγώνα, τα Aria Hotels συνέβαλαν στην διεξαγωγή της αθλητικής εκδήλωσης και της εκπαιδευτικής ημερίδας.

Η ημερίδα, με ελεύθερη είσοδο, θα ξεκινήσει στις 14:30 στην αίθουσα Δημοτικών Συμβουλίων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κιμώλου.

Οι ομιλητές της ημερίδας είναι:

Ρόμπερτ Κωνσταντίνος Καραλής
Ο Διοργανωτής του Cyclades Trail Cup θα παρουσιάσει το ιστορικό του αθλητικού τουρισμού, την «ταυτότητα» του αθλητή/επισκέπτη και τα στατιστικά των αθλητικών εκδηλώσεων στα νησιά των Κυκλάδων.

Χάρης Μπρουσαλιάν
Διευθυντής Μάρκετινγκ & Πωλήσεων του Greek Travel Pages (GTP) θα παρουσιάσει την σημασία της δημιουργίας περιεχομένου και τρόπους προβολής αυτού μέσα από online media & social media!

Σοφία Ματζουράνη
Διευθύντρια Ανάπτυξης και Μάρκετινγκ της Aqua Vista Hotels θα μεταφέρει την εμπειρία και τεχνογνωσία του Ομίλου στη φιλοξενία μεγάλων αθλητικών γεγονότων στα ξενοδοχεία του.

Ήβη Αδαμακοπούλου
Εκπροσωπώντας τις εκδόσεις Ανάβαση, θα κάνει μια σύντομη παρέμβαση για τα δίκτυα μονοπατιών πολιτισμού και τη σημασία τους στην τοπική τουριστική ανάπτυξη.

Κάρολος Μερλίν
Θα παρουσιάσει τον πεζοπορικό τουρισμό στην Ελλάδα και την «ταυτότητα» του Έλληνα και ξένου επισκέπτη περιπατητή

Κάθε επαγγελματίας, ή κάτοχος καταλύματος θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί για τον εναλλακτικό και αθλητικό τουρισμό, το trail running κίνημα στην Ελλάδα και τον τρόπο που ο αθλητικός τουρισμός θα βοηθήσει την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την αύξηση του πεζοπορικού κινήματος για το νησί.

Θα παρουσιαστεί πλάνο και τρόποι η online επικοινωνία και το marketing των επαγγελματιών να έχουν αντίκτυπο στην δρομική κοινότητα και ποιες προσαρμογές στις παροχές χρήζουν της προσοχής τους. Με απλές κινήσεις, οι επαγγελματίες θα ενημερωθούν για τις τεχνικές που θα τους επιτρέψουν να αυξήσουν την «κίνηση» τους σε low season περιόδους.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*