connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Στρατηγική συνεργασία μεταξύ Envisol και Αμβροσία Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

Η εταιρία περιβαλλοντικών μελετών και κατασκευών Envisol συνεργάζεται πλέον και επίσημα με την εταιρία Αμβροσία Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. με αντικείμενο «την προμήθεια βιοτεχνολογικών προϊόντων καθαρισμού MICROCAT και την παροχή συμβουλών για την ανάπτυξη οικολογικών πρωτοβουλιών σε όλες τις εγκαταστάσεις σίτισης που λειτουργεί και διαχειρίζεται η Αμβροσία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου».

Η Αμβροσία Επισιτιστικές Επιχειρήσεις Α.Ε. είναι εταιρία παροχής υπηρεσιών catering με κύκλο εργασιών για το 2014 περίπου 6 εκ. ευρώ, διαθέτοντας ένα μεγάλο πελατολόγιο στην Ελληνική αγορά. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε το Εστιατόριο της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας, τις Φοιτητικές Λέσχες του Πανεπιστημίου Αιγαίου, του Αριστοτελείου  Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, των ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας κ.ά.

«Προτού χρησιμοποιήσουμε τα προϊόντα MICROCAT, οι αποχετεύσεις ήταν για εμάς ένας πονοκέφαλος» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αμβροσία, κύριος Ευθύμιος Μυλωνάς. Ήμαστε αναγκασμένοι να καλούμε πολύ συχνά όχημα για την εκκένωση της λιποπαγίδας, με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης να είναι πολύ υψηλό. «Από τα προϊόντα MICROCAT είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, καθώς καταφέραμε να καλύψουμε τις περιβαλλοντικές μας ανάγκες, ενώ ταυτόχρονα μειώσαμε τις δαπάνες συντήρησης των αποχετεύσεών μας κατά περίπου 60%!. Γι’ αυτό αποφασίσαμε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Envisol και στις φοιτητικές λέσχες του Πανεπιστημίου Αιγαίου που διαχειριζόμαστε και λειτουργούμε».

Η νέα συνεργασία είναι επέκταση μιας παλιότερης και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας που ξεκίνησε το 2014. Η έκβαση του προγράμματος αξιολογήθηκε πολύ θετικά μόλις μετά από ένα (1) μήνα και με συνεχή επίβλεψη από την Envisol.

Η Envisol διαθέτοντας όχι μόνο αίσθημα υψηλής περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης αλλά και την απαραίτητη επιστημονική τεχνογνωσία στην επεξεργασία των υγρών αποβλήτων,  αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στον τομέα της φιλοξενίας και της εστίασης, για κάθε επιχειρηματία που ενδιαφέρεται να βελτιώσει το περιβαλλοντικό του προφίλ και ταυτόχρονα να μειώσει το κόστος συντήρησης του αποχετευτικού συστήματος της μονάδας του.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*