Η TOG & TOG – Hotels & Yachting στο 5ο Mediterranean Yacht Show
Η TOG & TOG – Hotels & Yachting, εταιρία με 50 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του υφάσματος, της διακόσμησης και των λευκών ειδών, συμμετείχε με επιτυχία στο 5ο Mediterranean Yacht Show που πραγματοποιήθηκε από 28 Απριλίου έως 1 Μαΐου στο Ναύπλιο.
Το έντονο ενδιαφέρον των επισκεπτών για τα προϊόντα της, επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στο χώρο του υφάσματος, της διακόσμησης και του επαγγελματικού ιματισμού, προσφέροντας ποιοτικά προϊόντα επώνυμων οίκων του εξωτερικού, που χρησιμοποιούν σύγχρονες και πιστοποιημένες διαδικασίες παραγωγής με σεβασμό στο περιβάλλον.
Προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις της αγοράς η TOG & TOG προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, μετρώντας, ράβοντας και τοποθετώντας το κάθε project που αναλαμβάνει, συνδυάζοντας τις διαχρονικές τάσεις με την καινοτομία, το προσιτό με την πολυτέλεια ενώ παράλληλα είναι ο συνεργάτης-σύμβουλος κάθε απαιτητικού επαγγελματία.
Η TOG & TOG – Hotels & Yachting δραστηριοποιείται στον τουριστικό κλάδο προσφέροντας υψηλού επιπέδου στοχευμένες υπηρεσίες σε ξενοδοχειακές μονάδες και σκάφη αναψυχής.
Το 5ο Mediterranean Yacht Show διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού.