connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Το Β2Β Travel Event Thessaloniki έρχεται στις 26-27 Μαρτίου

Στις 26-27 Μαρτίου, η εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ Respond on Demand θα υποδεχθεί στην Θεσσαλονίκη, στο πεντάστερο Mediterranean Palace Hotel, εκπροσώπους τουριστικών γραφείων από διάφορες χώρες για να συμμετέχουν ως hosted buyers στο B2B Travel Event Thessaloniki 2018.

Για έβδομη συνεχή χρονιά, οργανώνεται από το Respond On Demand, το διήμερο αυτό τουριστικό workshop, προσφέροντας προκαθορισμένες b2b επαγγελματικές συναντήσεις στους Έλληνες επιχειρηματίες του τουρισμού με τους προσκεκλημένους tour operators, travel agents και mice organizers από το εξωτερικό.

Φέτος, οι φιλοξενούμενοι αγοραστές που καλύπτουν μόνοι τους τα έξοδα μετάβασης τους στην Ελλάδα, ταξιδεύουν από τις εξής χώρες: Αγγλία, Αμερική, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Ιταλία, Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο και Ρουμανία.

Στις 28 και 29 Μαρτίου οι hosted buyers θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε post fam trip για να γνωρίσουν την Αλεξανδρούπολη και την ευρύτερη περιοχή της, φιλοξενούμενοι του Ramada Plaza Thraki Hotel & Spa.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο: 6932 230665 ή στο email: director@respondondemand.com

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*