connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Ημερίδα της Νέας Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας για τον τουρισμό

Πρέβεζα, Ήπειρος.

Με στόχο την προώθηση του τουρισμού της περιοχής και την επιμόρφωση των ιδιοκτητών τουριστικών καταλυμάτων και του προσωπικού αυτών, η Νέα Ένωση Ξενοδόχων Π.Ε. Πρέβεζας διοργανώνει ημερίδα την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο Margarona Royal στην Πρέβεζα.

Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της συνεργασίας της ένωσης με τις εταιρίες Expedia, trivago και Greek Travel Pages (GTP), οι οποίες προβάλλουν και προωθούν τα καταλύματα της περιφέρειάς και την περιοχή, με σκοπό την αύξηση των κρατήσεων.

Η ημερίδα θα ξεκινήσει στις 5 μμ στην αίθουσα συνεδρίων του ξενοδοχείου Margarona Royal στην Πρέβεζα. Η συμμετοχή όλων των ξενοδόχων  και των Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων κρίνεται απαραίτητη.

Από τις 12 μμ έως τις 5 μμ θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και εγγραφές από τις ανωτέρω εταιρείες για τα καταλύμματα που δεν έχουν έως σήμερα συνεργασία μαζί τους.

Από την Νέα Ένωση Ξενοδόχων αλλά και από τις παραπάνω εταιρείες θα προσκληθούν τα μέλη της Νέας Ένωσης Π.Ε. Πρέβεζας , τα μέλη των Συλλόγων Ενοικιαζομένων Δωματίων Π.Ε. Πρέβεζας αλλά και οι Ενώσεις Ξενοδόχων Ιωαννίνων, Θεσπρωτίας, Άρτας, Αιτωλοακαρνανίας και οι σύλλογοι ενοικιαζομένων δωματίων των αντιστοίχων νομών.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*