connect with us
Greece's latest tourism industry news by Greek Travel Pages

Greek Hospitality Awards 2018: Έως 2/2 η προθεσμία υποβολής συμμετοχών

Έως 2/2/2018 η προθεσμία υποβολής στη βράβευση-θεσμό της ελληνικής ξενοδοχίας

Mε καινοτομίες και ενίσχυση της παρουσίας τους στη διεθνή κονίστρα των τουριστικών πρακτόρων και των opinion makers της τουριστικής αγοράς, διοργανώνονται για 4η συνεχή χρονιά τα Greek Hospitality Awards 2018 (#gha18).

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards 2018 έρχεται να επιβραβεύσει την αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον τομέα του τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η με κύρος επιλεγείσα Επιτροπή Αξιολόγησης αλλά και το κοινό, με ποσοστιαία στάθμιση των ψήφων τους 60/40.

Greek Hospitality Awards 2017.

Greek Hospitality Awards 2017.

Φέτος θα απονεμηθούν συνολικά 79 κατηγορίες βραβείων σε 4 θεματικές ενότητες. Σημειώνεται ότι τα βραβεία περιλαμβάνουν το ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ: “Top Greek Hotel 2018”.

  1. BEST GREEK CITY HOTELS
  2. BEST GREEK RESORTS
  3. BEST GREEK HOTEL FACILITIES
  4. SPECIAL AWARDS

Επίσης, θα απονεμηθούν 4 Distinctions: Greek Hospitality Leader, Greek Hospitality Personality, Greek Hospitality Rising Star, Best Hotel Developer.

Ενδεικτικό της δυναμικής των Greek Hospitality Awards 2018 είναι το γεγονός ότι οι νικητές των βραβείων αποστέλλονται στον Σύνδεσμο Tour Operators της Ρωσίας (ATOR), στην Ένωση Τουριστικών Πρακτόρων Μεγάλης Βρετανίας (ABTA), στον Σύνδεσμο Τουριστικών Γραφείων Γερμανίας και στο σύνολο των αραβικών τουριστικών γραφείων, που συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του Greek Tourism Workshop 2018 σε Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Ντουμπάι και Λίβανο.

Άλλα πλεονεκτήματα συμμετοχής στα Greek Hospitality Awards:

Ειδικές εκπτώσεις στα ενοίκια χώρου στην 34η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia, στην Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού Hotelia & στo 2ο Greek Travel Show 2018.
Οι ενημερώσεις για τα Greek Hospitality Awards προωθούνται σε 10.000 ξενοδοχεία – μέλη του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου της Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε) καθώς και σε εκτεταμένη λίστα ξενοδοχείων που συνεργάζονται με την ΔΕΘ-HELEXPO πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωσή τους.
Αυξημένη αναγνωρισιμότητα: Την τελετή βράβευσης θα παρακολουθήσει πλήθος από φορείς και υψηλόβαθμα καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων.
Κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης: Οι νικητές θα προβληθούν δυναμικά σε ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα σε όλη την Ελλάδα, στα οποία περιλαμβάνονται και τα μέσα που διαθέτει η Ethos Media. Οι νικητές θα προβληθούν επίσης στα μέσα των συνεργατών μας που συμμετέχουν στο project ως χορηγοί επικοινωνίας.

Σύμφωνα με τη γλώσσα των αριθμών η ελληνική ξενοδοχία αποτελεί την ατμομηχανή ανέλιξης του ελληνικού τουρισμού εισφέροντας ποσοστιαία περίπου το 75% του συνόλου των τουριστικών εισπράξεων της Ελλάδας. Εύκολα διακριτό είναι ότι στον τομέα της ελληνικής ξενοδοχίας δραστηριοποιούνται επιχειρήσεις που διακρίνονται για τις καινοτομικές πρακτικές τους, την άρτια οργάνωση και τη διάθεση να προσφέρουν στους επισκέπτες τουριστικό προϊόν κορυφαίου επιπέδου με βάση τα διεθνή πρότυπα.

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα Greek Hospitality Awards 2018, έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα κριτήρια βράβευσης και να συμπληρώσουν τη φόρμα υποβολής υποψηφιότητας μέχρι και την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2018 στο site hospitality.ethosawards.eu.

Κριτική Επιτροπή

H Κριτική Επιτροπή απαρτίζεται, μέχρι στιγμής, από τα εξής διακεκριμένη μέλη:

Γεώργιος Βερνίκος, Πρόεδρος, Οικονομική & Κοινωνική Επιτροπή της Ελλάδος (ΟΚΕ) & Γενικός Γραμματέας, Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ)
Δρ. Εμμανουήλ Δεληγιαννάκης, Διπλ. Οικονομολόγος Μηχανικός RWTH-Aachen, Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Επίτιμος Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης των Διαπιστευμένων Φορέων Επιθεώρησης και Πιστοποίησης (Hellascert)
Μαρία Θεοφανοπούλου, CEO, Greek Travel Pages
Δρ. Κωνσταντίνος Μαρινάκος, Πρόεδρος Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, Καθηγητής Τουριστικού Μάνατζμεντ
Άρης Μαρίνης, Πρόεδρος, Γενική Πανελλαδική Ομοσπονδία επιχειρήσεων Τουρισμού (ΓΕΠΟΕΤ)
Γεώργιος Μαρούτσος, General Manager, AKTINA Travel Group
Σίσσυ Νίκα, Food and Tourism Editor Realnews, Consultant of Communications of Tourism and Gastronomy Dept.IIEK ALFA Athens, Δημοσιογράφος Τουρισμού και Γαστρονομίας Realnews, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Διεθνών Σχέσεων Τομέας Τουρισμού και Γαστρονομίας ΙΙΕΚ ΑΛΦΑ Αθήνα
Κυριάκος Ποζρικίδης, Πρόεδρος, ΔΕΘ – HELEXPO
Χριστίνα Τετράδη, Επιχειρηματίας – Ξενοδόχος, Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος, Όμιλος Τουριστικών Επιχειρήσεων Zante Hospitality Group
Αναστάσιος Τζήκας, Διευθύνων Σύμβουλος, ΔΕΘ –HELEXPO
Μανώλης Τσακαλάκης, Πρόεδρος, Σύλλογος Ξενοδόχων Νομού Ρεθύμνης

Τα Greek Hospitality Awards 2018 πραγματοποιούνται από την ETHOS AWARDS και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ με Ειδικό Σύμβουλο τον δημοσιογράφο κ. Χάρη Ντιγριντάκη.

Το Greek Travel Pages (GTP) είναι χορηγός επικοινωνίας των Greek Hospitality Awards 2018.

Follow GTP Headlines on Google News to keep up to date with all the latest on tourism and travel in Greece.
About the Author
This is the team byline for GTP. The copyrights for these articles are owned by GTP. They may not be redistributed without the permission of the owner.

Add your comment

*